aBeauty Clinique – Cea mai mare rețea de clinici de estetică minim invazivă și neinvazivă din România

Brandul aBeauty este unic pe piață chiar și în ziua de azi, prin livrarea de servicii premium, prin calitatea produselor și a tratamentelor, prin aparatele de ultimă generație și prin echipa dedicate, formată din specialiști în domeniul esteticii.

Brandul aBeauty Clinique ® a fost fondat în anul 2012 de către grupul de companii Agress Business aflat pe piața din România din 1997. Avem experiență în management și în cultura serviciilor superioare.

În 2012 piața de beauty se împărțea în două. Existau saloanele de colț de bloc cu servicii superficiale, fără rezultate. Și medicii chirurgi esteticieni foarte scumpi. Am decis să ne poziționăm premium în mijlocul nișei.

Oferim în toată rețeaua națională de clinici tratamente faciale, tratamente corporale, epilare definitivă laser, injectări mărire buze, injectări estetice riduri, tratare vase capilare sparte, servicii dermatologie și produse tratament pentru acasă.

Pentru că ne prețuim clienții, avem grijă să livrăm cele mai bune rezultate conform așteptărilor lor și chiar peste așteptările lor. Iubim transparența, și onestitatea, iar de aceea ne place să comunicăm cât mai deschis cu clienții.

aBeauty1

Suntem adepții relațiilor de încredere, a rezultatelor și a unei bune reputații. Prin urmare, valori precum integritate, familie, siguranță, dezvoltare și fericire sunt la loc de cinste în felul nostru de a fi și de a acționa.

Prețuim natura. Acțiunile noastre sunt reprezentate de fapte reale legate de utilizarea de materiale reciclabile și utilizarea responsabilă a resurselor astfel încât să contribuim la viitor. Tipărim pe hârtie reciclată și am investit într-un sistem digital și legal de gestiune a documentelor eliminând 94% din consumul de hârtie și toner. Plănuim ca întregul parc auto să fie 90% electric. Și continuăm.

De asemenea ne implicăm în diverse acțiuni caritabile și încercăm să ajutăm comunitatea cum putem noi mai bine.

Susținem educația și cititul, de aceea vă invităm să ne urmăriți și pe blogul nostru de pe pagina www.abeauty.ro

aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală, injectări estetice, epilare definitivă, tratamente de slăbire și tratamente de întinerire din România.

Monitorizăm indicatori ce influențează satisfacția pacienților și avem o echipă națională formată din peste 60 de specialiști: medici, terapeuți, asistenți medicali, consilieri și manageri medicali. Credem și investim în oameni pentru că am avut, avem și vom avea mereu  cea mai performantă tehnologie și condiții astfel încât să oferim rezultate și experiențe inegalabile. Când alegi aBeauty, alegi binele. Pentru tine și pentru planetă. Alegi Garaniția Calității în Estetică.

Noi, la aBeauty Clinique, suntem mereu alături de tine.

Prelungește-ți vacanța venind la aBeauty Clinique când te întorci!

Ești în concediu și ai timp mai mult să meditezi la cât de important este să ai mai multă grijă de tine?

Ai cunoscut oameni și locuri care te-au inspirat să investești mai mult în viața, sănătatea, frumusețea și starea ta de spirit?

Te anunțăm că începe Festivalul aBeauty Clinique: București, Constanța, Galați, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea.

Vino la Festivalul aBeauty Clinique și petrece alături de noi, oriunde te-ai afla în țara și beneficiaza de confort, siguranță si rezultate.

De asemenea, în această perioadă avem reduceri și cadouri garantate de care tu să te bucuri.

Dacă încă ești plecat în vacanță, poți oricând să cumperi unul sau mai multe produse din gama noastră de tratamente pentru acasa. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.abeautyhome.ro și să comanzi produsul dorit de tine.

 aBeauty2

aBeauty3