Acest site foloseşte cookies. Prin continuarea navigării în site vă exprimaţi acordul expres pentru modul în care folosim aceste informaţii.

Educația,
puterea care schimbă lumea!

Educație. Inspirație. Dezvoltare – nu doar o înșiruire de cuvinte mari, ci întreg nucleul în jurul căruia gravitează scopul pe care The Woman și l-a propus încă din 2012. Am adunat o comunitate de peste 3000 de femei care se contopește în modernul zilelor noastre perfect. Credem că un singur om care are un mesaj puternic este motorul care dezvoltă comunități și chiar mai mult, o lume întreagă.

În fiecare an, luna martie este luna The Woman! Din Conferința de Leadership Feminin The Woman se desprinde The Woman after 5pm, eveniment dedicat femeilor care schimbă comunități.

The Woman reunește femeile de succes din România din diverse domenii, într-un mediu ideal pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Inspirația pentru generațiile următoare de femei independente și puternice vine din domenii ca: antreprenoriat, mass-media, politică, fashion, finanțe, PR, management și nu numai.

Alături de speakeri de renume și parteneri, The Woman crește comunitatea matură care face ceea ce își propune, progresând an de an.

Am ales să subliniem importanța creșterii prin educație. Este firesc să discutăm mai atent pe marginea unui subiect care se întinde pe toate ariile și are implicații multiple. Femeile prin rolul lor funcțional și instinct sunt cele care nutresc educație și spirit de lider.


Fi parte din Comunitatea The Woman!

Viitorul începe azi. Îndrăznește !