De ce grădinița Montessori Hand in Hand?

Grădinițele Montessori promovează o învățare practică, plină de bucurie, bazată pe ritmul interior al copilului și pe colaborare. Copiii își urmează propriile interese și direcțiile dictate de pasiunile lor, fiind interesați în mod nativ să afle despre lumea din jurul lor.

Montessori_înscrieri

 

Prin asigurarea unui mediu care sprijină dezvoltarea naturală, educația Montessori le permite copiilor să își dezvolte capacitățile fundamentale de care au nevoie pentru a deveni adulți fericiți și împliniți, care aduc contribuții societății: disciplină, responsabilitate, independență, inițiativă.

Montessori - HIH4

 

De ce grădinița Montessori Hand in Hand?

Pe lângă principiile fundamentale ale pedagogiei Montessori în care credem cu tărie, noi, cei de la grădinița Hand in Hand avem ca scop principal dezvoltarea copilului și bunăstarea sa și a familiei sale. Credem în oameni și ne dorim să construim o comunitate unită, bazată pe respect reciproc și pe prietenie! Libertatea lor vine din noi și din libertatea pe care le-o oferim, de mici.

 

Kindermusik

 

Oferta noastră include:

Opționale de muzică Kindermusik – ateliere de muzică ținute de Ateneul Copiilor, singurul studio acreditat Kinermusik din Transilvania. Există mai multe programe de dezvoltare prin intermediul muzicii, în funcție de vârsta copiilor, cum ar fi atelierul Wiggle and Grow, recomandat pentru vârsta de 2-3 ani, în cadrul cărora copiii vor explora instrumentele muzicale și își vor descoperi talentul și vocea sau atelierul Laugh and Learn, recomandat copiilor între 3 și 4 ani, care reprezintă o împletire de activități muzicale, dans și limba engleză.

Limbi străine (engleză și germană) predate în mod distractiv și atractiv de profesori competenți – Maria Montessori susținea că între vârsta de 2 și 3 ani se pot însuși toate modulațiile care caracterizează un limbaj, copiii învățând mult mai repede limbile străine

Ateliere tematice pentru dezvoltarea dexterităților practice.

Ateliere Montessori recreative: pictură, modelări plastice

Evenimente anuale de parenting cu invitați speciali și ateliere Montessori pentru părinți cu tematici diferite ce surprind anumite activități pe care le poți desfășura acasă împreună cu un copil de 1-2 ani.

Montessori Summer Camp – o săptămână de vară dedicată părinților și copiilor! Copiii se vor distra în cadrul atelierelor recreative tematice, în timp ce părinții vor afla mai multe despre activitățile Montessori pe care le pot realiza împreună cu cei mici.

Mai multe despre grădinița Montessori puteți afla direct de pe site-ul nostru sau de pe pagina de Facebook! Înscrierile pentru grupa de 3 ani (vârsta minimă este de 2 ani și 3 luni) pentru anul școlar 2018-2019 sunt deschise până în data de 20 august 2018! Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Montessori_HIH1

 

Sursa foto: Grădinița Montessori Hand in Hand