The Woman Magazine 2023

Cu bucurie și mândrie, vă aducem în față cea mai recentă ediție în print a revistei noastre, The Woman. Această ediție este o celebrare a succesului feminin în diferite forme și culori ale sale. Succesul, așa cum l-am descoperit în paginile noastre, este un concept personal și nu se măsoară într-un singur mod, ci are mai multe definiții, diversitatea și autenticitatea fiind valori centrale ale revistei și de altfel ale tuturor proiectelor The Woman. 

Fiecare interviu din această ediție este o fereastră deschisă spre sufletul femeilor intervievate, dezvăluind atât triumfurile, cât și provocările pe care le-au înfruntat în drumul lor. Astfel poveștile lor ne inspiră să fim mai autentice și să căutăm propriile noastre definiții ale succesului.

Copertă:

Compoziție: Felicia Simion
Model: Ana-Maria Bucura
Tablou de artă disponibil la 1988 Cultivating Spaces

Revista vine însoțită în acest an de un supliment editorial lucrat în parteneriat cu ATP Motors, numit Femei Puternice la Volan. Suplimentul include portrete de lider a 10 femei care se aliniează valorilor promovate prin proiectele The Woman.

Pret revista: 29 lei.


Transport gratuit pentru comenzi de minim 2 bucăți (pe teritoriul României).Mulțumim partenerilor care ne-au susținut pentru această ediție print: