Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean are imprimat în ADN flerul pentru calitate. Un simț estetic aparte pentru beauty și marketing, a adunat de-a lungul carierei experiență în diverse domenii ca jurnalism, PR, publicitate, vânzări, imobiliare, investiții sau retail. Cu studii terminate la Universitatea pentru Relații Economice Internaționale și Drept, Mirela a acumulat cunoștințe din diferite domenii complementare mediului de business.
A fondat Molecule F în 2010, prima platformă online care promovează designerii români, o capsulă care demonstrează talentul industriei fashion din România.
Mirela este ambițioasă, dedicată și puternică, calități care au propulsat-o alături de cele profesioniste și de succes femei din România. Business Magazin a selectat-o de 3 ori la rând în 2013, 2014 și 2015 ca parte din top 200 femei de afaceri.
De 22 de ani lucrează cu pasiune și dedicare. Cu peste 13 industrii în care a activat, Mirela este mentorul și profesorul care are experiența și cunoștințele necesare pentru a inspira tinerii și studenții care vor să învețe și să rezoneze cu ideile și filozofia ei de business.