A doua ediție Accolade Gallery, în acest weekend la Cluj-Napoca!

De la îmbrăcăminte, la bijuterii și accesorii, până la momente artisice și muzică bună, a doua ediție Accolade Gallery, care va avea loc în acest weekend, se anunță a fi o experiență inedită, în care ne vom bucura de piesele veritabile ale celor 4 designeri, care ne-au întâmpinat cu același aer fabulos, încă de la început.

4 Designeri – un singur punct de întâlnire

Alături de ANDRAHANDARIC, CRINA BULPRICH și VILEGIATURA, vom avea parte de colecția Georgianei Ciceo – monom, un brand care s-a dezvoltat enorm în cei 2 ani de la lansare.

monom - The Woman Magazine 2

„Cred că am crescut cel puțin la fel mult ca brandul pe care l-am creat. Cum monom nu exista până în 2016, iar acum este unul din brandurile cunoscute de bijuterie de designer din România, la fel am crescut și eu: nu credeam că voi fi vreodată designer de bijuterii. Până în 2016, mă ocupam exclusiv de arhitectură și de organizarea festivalului ZAIN, iar acum creația de bijuterii este prioritară pentru mine, din punct de vedere professional.” 

Inspirație geometrică – forme simple, purtate cu atitudine

Piesele create de către Georgiana, primăvara aceasta, completează colecția PLATTITUDE. Designerul ne anunță cu entuziasm că, săptămâna trecută, a lansat și o colecție de inele de eșarfă, realizată împreună cu Marie Nouvelle, un nume deja consacrat în domeniu.

The Woman Magazine - monom1

„PLATTITUDE cuprinde piese de bijuterie geometrice, simple, însă despre care cred că, purtate cu atitudinea potrivită, încep să însemne mult mai mult. Colecția de inele de eșarfă am realizat-o alături de Marie Nouvelle care, printre altele, face și eșarfe de mătase, imprimate cu picturile Mariei Dermengiu, cea care a pornit acest brand. Toate piesele noi sunt de inspirație geometrică – forme simple, purtate cu atitudine.

monom – o alegere naturală

Cand vorbește de monom, Georgiana ne spune că își dorește ca persoanele, care aleg bijuteriile ei, să o facă pentru că le reprezintă și pentru că li se potrivesc, pentru că le vin bine și le sunt confortabile: „Îmi doresc ca fiecare client monom să poarte bijuteriile mele cu lejeritate, ele să fie o alegere naturală, nu o decizie care să îi facă să supraconștientizeze faptul că poata bijuterii.”

monom - The Woman Magazine1

Mesajele colecțiilor monom 

Piesele monom reprezintă un răspuns în căutarea bijuteriilor minimaliste, geometrice, care lasa simplitatea sa vorbeasca de la sine: „Sunt colecții care transmit în mod expres mesaje (LINIA, PLATTITUDE), sunt și colecții care poartă și alte mesaje – anul trecut am avut colecția capsulă FRAGILE – realizată din argint și sticlă, în colaborare cu un artizan sticlar, care ne provocau să ne asumăm propria fragilitate, care ne face umani, și să o purtăm cu mândrie.”

Anul trecut, brandul monom a lansat colecția IMPERFECT, care „duce formele geometrice la un alt nivel și ne provoacă să le acceptăm chiar dacă ele nu sunt perfecte”. Colecția cuprinde pătrate cu colțuri îndoite, drepunghiuri ce iau forma unor panglici fluide, care ne întreabă:

„Pentru a considera ceva a fi frumos, e nevoie să fie perfect?”

The Woman Magazine - monom

Pentru a vă bucuta atât de monom, cât și de ceilalți 3 designeri, vă invităm să vă luați porția de inedit, începând de vineri până duminică (29 iunie – 1 iulie), la Accolade Gallery II.

By Diana Arieșan & Codruța Filip

Sursă foto: Andreea Bogdan