Adriana Matei

„Good vibes, wittiness & self respect sunt accesoriile indispensabile oricărei femei‟ – aceasta este una dintre primele lecții pe care le învață oricine ajunge să lucreze cu Adriana. 

Adriana Matei este un style coach care funcționează ca un terapeut pentru mintea și dulapul oricarei femei. A început ca fashion PR pentru designeri români (Rhea Costa, Marie Ollie), a continuat cu diverse cursuri de Smart Shopping, Fashion Writing, Fashion Business, Styling & Personal Styling la New York și Londra, iar de peste 3 ani lucrează lucrează one-to-one cu femei care vor o schimbare. 

Anul acesta a început și seria de workshop-uri de Stil Personal: „Cursurile au apărut firesc, din dorința de a ajuta mai multe femei într-un timp mai scurt. Mi-am dorit ca ele să vadă cât de ușor poți schimba ceva la tine printr-un lucru aparent insignifiant – cum ar fi stilul vestimentar. Sună a piece of cake, dar nu e chiar așa. Haina potrivită, stilul definit transformă minți, atitudini, comportante și, îndrăznesc să spun, vieți.‟

Mai multe info despre Adriana găsești pe canalul ei de YouTube .  
Sau pe Instagram: @hypewit