Alice Botnarenco

Speaker @The Woman after 5 pm, Alice Botnarenco este o antreprenoare cu 13 ani de experiență în crearea și dezvoltarea afacerilor, creatoarea brandului de cămăși ALISIA ENCO și fondatoare a organizației Femei în Afaceri. În anul 2014 a lansat brandul ALISIA ENCO, din dorința de a oferi o nouă viziune asupra ținutelor business, gândite dintr-o perspectivă creativă, cu accent pe calitate și pe exprimare liberă a propriei personalități.

 

Alice a pornit pe drumul antreprenoriatului la doar 23 de ani, iar de atunci s-a implicat constant într-o multitudine de proiecte, inclusiv la nivel internațional. A participat la workshop-ul internațional Support Systems for Women Entrepreneurs in South-East Europe (SEE), organizat de Israel împreună cu UNECE, a fost primul speaker român după 10 ani la Global Summit of Women 2012, cel mai mare forum economic internațional pentru femei și speaker în 2016 la WTO Public Forum în Geneva.

 

De asemenea, a fost de două ori mentor în Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin, un proiect susținut de Comisia Europeană, cu scopul de a oferi modele pentru celelalte femei și de a dezvolta spiritului antreprenorial al femeilor.