Andreea Stor

Am petrecut mai mult de douăzeci de ani activând în afaceri mici de familie și de mai bine de zece ani sunt în industria educației și a florilor. Am avut onoarea să reprezint România, în premieră, pe scene internaționale de design floral, în Malaysia, Belgia, Germania, Spania, începând cu 2013, iar în următorii ani, am fost recunoscută oficial ca primul profesor internațional de design floral din România. Am avut șansa să predau împreună cu maeștri de top și campioni mondiali în designul floral.

Multe dintre lucrările mele, dar și numele școlii de floristică pe care am fondat-o, Floristiq Art Internațional, au ajuns în numeroase publicații internaționale de specialitate și am fost invitată la diferite posturi TV și radio, unde am promovat educația în designului floral și afaceri.

Acestea sunt rezultatele unei călătorii în care m-am împăcat atât cu succesele mele, cât și cu toate provocările și eșecurile prin care am trecut, ajungând cine sunt astăzi, Andreea Stor, pentru că afacerile sunt o artă și floristică este un stil de viață.