Antreprenoriat feminin cu peste 200 femei la The Woman after 5pm Oradea

28 septembrie a marcat data prin care Conferința de Leadership Feminin The Woman a făcut pasul spre întregirea comunității de femei deja formate acum 6 ani. Peste 200 de femei antreprenor și manageri au fost prezente la Armonia Venue în Oradea pentru a discuta despre educație și antreprenoriat alături de speakerii invitați.

Din Conferința de Leadership Feminin The Woman se desprinde The Woman after 5pm!, evenimentul dedicat femeilor care schimbă comunități. The Woman reunește femeile de succes din România din diverse domenii, într-un mediu ideal pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Inspirația pentru generațiile următoare de femei independente și puternice vine din domenii ca: antreprenoriat, mass-media, politică, fashion, finanțe, PR, management și nu numai.

rsz_dsc_5733

De 3x antreprenoriat feminin

Conturând profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor, a conținutului prezentat și a conceptului The Woman, Sorina Bradea, Mirela Bucovicean și Monica Bîrlădeanu au prezentat experiențe de viață, de business și sfaturi utile învățate de-a lungul anilor.

Despre vise și speranțe deșarte din lumea antreprenorilor a vorbit Sorina Bradea, Managing Partner în cadrul Thomas International. 24 de ore în fiecare zi, pline de adrenalină și de situații noi la tot pasul este o constantă pentru Sorina, care reușește să motiveze și să inspire femeile aflate la început de drum în antreprenoriat.

rsz_dsc_6125

„Faceți networking, schimbați cărți de vizită între voi! Nu știți niciodată ce furnizor sau posibil partener prezent la eveniment are nevoie de serviciile voastre și puteți să colaborați!” le-a îndemnat Mirela Bucovicean, Fondatoarea primei platforme online care promovează designerii români, Molecule F.

Mooncast Jewelry, businessul deținut de Monica Bîrlădeanu a fost modelul de antreprenoriat promovat de actrița și antreprenoarea recunoscută la nivel internațional. Pornind din pură întâmplare, în timp de căuta metode de relaxare, a descoperit că realizarea bijuteriilor are potențial. Joaca cu plastelina a motivat-o pe Monica să contureze un business de succes. Evenimentul a fost moderat cu succes de către Oana Mudura, Project Manager Skin Novels, o prezență caldă, cunoscută publicului prin experiența anterioară din televiziune.

rsz_dsc_6177

The Woman – cel mai mare eveniment de leadership feminin din România

Conferința de Leadership Feminin The Woman are loc în fiecare an în luna martie la Cluj-Napoca și reunește peste 600 femei lideri care caută să devină cea mai bună versiune a lor. Sub umbrela The Woman s-au dezvoltat proiecte ca: revista The Woman, platforma de mentorat Womentors și evenimentele conexe The Woman after 5pm!

Companiile care au înțeles aportul pe care femeile de afaceri îl au în dezvoltarea societății și a mediului de afaceri și care susțin acest eveniment sunt:

Parteneri: Armonia Venue, Skin Novels, Triodeluxe, Opel West, A24, Glow Oradea, Shabby Events, Magnolia, Tagretti, Beauty’s Code

Parteneri Media: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in Romania, Crisana, Bihor Online, InfoOradea, Jurnal Bihorean, Bihari, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile si Nopti Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy, Oana Moldovan

The Woman after 5pm! Oradea