Behind Beauty: Descoperă Adevărata Frumusețe și Putere, Baia Mare, 18 noiembrie 2023

“Behind Beauty” este mai mult decât un eveniment, este un proiect de suflet născut din dorința de a oferi femeilor oportunitatea de a se conecta cu propria lor frumusețe interioară și de a descoperi puterea autentică care rezidă în fiecare dintre ele.

Prima ediție se desfășoară pe 18 Noiembrie 2023 în incinta Hotelului Romanita, sala Diamond, Baia-Mare, începând cu ora 13:00.

Tema generală a acestei prime ediții este Femeia și Feminitatea, și aduce în prim-plan un discurs dedicat femeilor și feminității. Evenimentuul se concentrează pe explorarea frumuseții exterioare și interioare a fiecărei femei și promovează diversitatea și forța unică a fiecăreia dintre ele.

Invitați Speciali Behind Beauty:

Alături de Cosmina Pasarin, moderatorul evenimentului, o personalitate cu un talent unic de a lega invitații și participanții într-un dialog inspirațional pe scena Behind Beauty se afla:

 – Daniela Flavia Mone: Trainer în dezvoltare personală, facilitator de constelații familiale, instructor de yoga și femeie de afaceri. Daniela va împărtăși poveștile sale captivante și va sublinia importanța autenticității.

 – Dr. Serenella Sipos: O femeie strălucitoare care va oferi perspective valoroase asupra feminității și auto-îngrijirii, de la suflet la minte.

Alături de acești invitați speciali, evenimentul va găzdui și alte 8 femei inspiraționale, fiecare cu povestea ei unică și învățăturile personale de împărtășit.

“Behind Beauty” – Prima Ediție din Seria Aniversară

Aceasta este prima ediție a evenimentului “Behind Beauty,” iar organizatorii intenționează să o sărbătorească drept “editie aniversara.” Cu gânduri pentru viitor, ei au în plan organizarea acestui eveniment cel puțin o dată pe an în diverse orașe, cu scopul de a crea o comunitate puternică de femei unite.

“Suflet din suflet, am pus pasiune și dedicare în organizarea acestui eveniment special. Evenimentul este o promisiune făcută mie, pentru că știu cât de important este să ne cunoaștem și să ne descoperim pe noi înșine.
Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să faceți parte din această poveste de viață și să explorăm împreună emoțiile și frumusețea autentică a fiecărei femei si vă alăturați evenimentului “Behind Beauty” care va avea loc pe data de 18 Noiembrie, la Hotel Romanita, sala Diamond, Baia-Mare, începând cu ora 13:00. Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a vă conecta cu frumusețea interioară și de a vă simți inspirate. “Behind Beauty” este o celebrare a autenticității și puterii femeilor. Mai mult decât cuvintele pot exprima!” Alexandra Boitor, organizator.

Evenimentul “Behind Beauty” promovează libertatea de exprimare a fiecărei femei. Nu există un dress code impus; fiecare este încurajată să se îmbrace într-un mod care o reprezintă și o face să se simtă în largul ei.

Participarea la eveniment se face exclusiv pe bază de bilet, disponibile pentru achiziționare pe platforma iabilet.ro, distribuitor oficial al evenimentului.

Despre Alexandra Boitor

Alexandra Boitor, în vârstă de 32 de ani, a fost atrasă de frumusețe încă din copilărie. La o vârstă fragedă, s-a îndrăgostit de meseria de hairstylist și astfel a călătorit în întreaga lume pentru a descoperi frumusețea. Cele mai mari atuuri ale ei, ambiția și perseverența, au contribuit la evoluția sa în această frumoasă meserie. Alexandra crede cu tărie că frumusețea interioară începe din interior și că ceea ce vedem în exterior este doar o reflexie a interiorului. Ea are încredere în oameni și în bine, și cu aceste convingeri, a pus bazele acestui eveniment.  

Hairstilyst, specialistă în blond & educator, a început călătoria în această meserie la vârsta de 14 ani îndrăgostindu-se de ea la prima atingere a părului. S-a aventurat pe meleaguri îndepărtate pentru a învăța și a înțelege mai profund această artă, și în cele din urmă s-a întors pentru a pune în practică tot ce a dobândit, aici, acasă. 

Ceea ce o fascinează și în ziua de azi este puterea pe care o are de a schimba fizionomiile, de a modifica și de a crea, de a îmbunătăți frumusețea femeilor și de a scoate în evidență trăsăturile și personalitatea lor, creându-le un stil care să le reprezinte. Alexandra iubește să învețe și să împărtășească toate secretele dobândite pentru a atinge perfecțiunea în înfățișare. Pe lângă zecile de cursuri legate de culoare și tunsori, ea a studiat, din pasiune pentru păr, tot ce ține de chimia produselor și a firului de păr, morfologia, anatomia și psihologia umană, pentru a putea crea un aspect global bazat pe tot ceea ce înseamnă pentru noi ca femei. O inspiră în primul rând oamenii, minunatele etape ale naturii și formele geometrice.