Când încerci tratamente noi cu colegele la salon

Odată cu trecerea timpului, acordăm tot mai multă atenție pielii și în special, feței. Pielea își pierde din elasticitate, din fermintate, apar ridurile fine de expresie, motiv pentru care întreținerea ei constantă devine prioritară pentru multe dintre noi. Hidratarea, nutriția, luminozitatea, fermitatea sunt câteva dintre aspectele pe care le putem bifa printr-un ritual de îngrijire conștiincios, în completare cu tratamentele cosmetice non-invazive.  Avem la dispoziție noastră tratamente LPG, DermioCare și peeling-uri profesionale, realizate în saloane de renume.

LPG pe testate – Ca un milion de degete iscusite, responsabile să ne relaxeze și tonifice pielea în profunzime.

LPG este un fel de „guru” în materie de tratamente faciale, ajutându-ne să rezolvăm cele mai dificile probleme – bărbia dublă, surplusul de țesut adipos în oricare altă zonă a feței, estomparea vizibilă a ridurilor, lifting-ul facial in zona sprâncenelor, a pleoapei, redensifierea tesutului etc.  Noi am testat pe pielea noastră atât tratamentele LPG pentru față sau pentru corp – remodelare corporală. Cum s-a simțit? E x t r e m  de relaxant!  Ca un milion de degete iscusite, responsabile să ne relaxeze și tonifice pielea în profunzime.

x10

Curiozitatea nu m-a lăsat să asist fără să știu, de fapt, cum funcționează aparatul și cum se simte pe piele. Senzația este una de absorbție, îmi spune colega mea. Adela Simpălean completează : „Aplicăm un protocol de fermitate. Funcția de aspirație este doar un adjuvant pentru ce face aparatul de fapt. Vacuum doar ajută țesutul, să poata fi masat în profunzime. În cazul tratamentelor LPG, am văzut micșorare cu 2-3 numere la haine după 2 luni de la începerea procedurilor. Depinde – de la metabolism la metabolism.”

x8

 

Primele rezultate măsurabile se pot obține după 5-6 ședințe, dar asta diferă de la o persoană la alta. Ținem cont în primul rând de cât de mult trebuie să remodelăm, depinde de ce ne propunem: slăbit sau conturat și depinde de stilul de viață al persoanei. Este ideal să combinăm tratamentul cu sport și o dietă sănătoasă. Cât privește frecvența, recomandarea inițială este de 2 ședințe/săptămână, putând ajunge până 1 sedință pe lună, in funcție de cerințele corpului și a clientei.”

Îmbătrânirea pielii este guvernată de ceasul biologic, dar accelerată de factorii exteriori. Ionii pozitivi şi negativi se găsesc în atmosfera pe care o respirăm. Ca urmare a excesului de ioni pozitivi într-o încăpere, practic, toate suprafețele devin încărcate pozitiv. Praful din aer și alte elemente poluante, capătă și ele sarcină pozitivă.  

Dacă este să discutăm despre beneficiile unui astfel de tratament, vom afla că ionii negativi au fost supranumiți si vitaminele aerului, având rol de stimulare și armonizare a proceselor vitale, fără să neglijeze sfera psihicului și a emoționalului. În prezența acestor ioni, sistemul imunitar este extrem de activ, asimilarea se reglează treptat, se intensifică circulația sanguină și sunt stimulate procesele de regenerare.

Cum s-a simțit ședința de ionizare? „Extrem de relaxantă. Ar merita să întrerupi task-urile de la birou cu o oxigenare a feței. Îmbunătațește somnul, este o senzație de relaxare totală. Este un program atât de întreținere a tenului, cât și, ideal, pentru menținerea sănătății”spune Crina.

x9

 

Acest material este realizat ca să îți reamintească să îți oferi câteva momente de răsfăț o dată la câtva timp. Să îți iei prietena, colega sau întreaga echipă și să vă dedicați un timp special vouă, să vă relaxați și să vă simțiți frumoase prin tot ceea ce sunteți voi în viața de zi cu zi.  

by Iulia Pascal 

PR&Marketing Manager Libero Events