Ce machiaj purtăm în vara 2018?

Vara anului 2018 aduce în tendințe machiajele strălucitoare și glossy ca de revistă. Prezentările marilor case de modă sunt un reper foarte important atunci când vrem să fim în pas cu ultimele tendințe în ce privește lumea fashionului și a domeniului de beauty. Fashion show-urile din capitalele modei dau mereu tonul la ce se va purta în sezonul următor în materie de machiaj.

Sprâncene bogate și rebele

Naturalețea continuă să fie în trend, look-urile cu sprâncenele bogate și rebele sunt din ce în ce mai recomandate și realizate de către make-up artiști și apreciate de către aceștia și de către iubitoarele de frumusețe. Pentru a-ți realiza sprâncenele dorite și pentru a obține un look rezistent al acestora, ai nevoie de un gel pentru sprâncene cum este cel din gama Brow-Me! de la Cupio care este foarte ușor de utilizat atât de către profesioniștii din domeniul machiajului cât și de oamenii obișnuiți.

Are o textură de gel cremă, este waterproof și este recomandat să se aplice cu o pensulă specială plată cu vârf unghiular din păr sintetic. Metoda de aplicare este prin imitarea de mici firicele de păr în sensul natural al creșterii sprâncenelor pentru a obține un aspect cât mai aproape de cel real.

The Woman Magazine_BrowMe_Cupio

Texturi metalice

Un alt trend care a luat o mare amploare și continuă să crească este cel al texturilor metalice. Rujurile metalice din gama #GetMetallic sunt foarte apreciate datorită versatilității pe care o au. Datorită texturii mate pe care o au după ce sunt aplicate pe buze, oferă rezistență îndelungată, iar datorită conținutului de pigmenți strălucitori metalici, oferă volum buzelor.

Pot fi folosite și ca farduri de pleoape pentru machiajul ochilor în crearea unui smokey eyes sau a unui eyeliner metalic intens și diferit față de eyeliner-ul clasic negru. Culorile aurii sau roz pot fi folosite și ca fard de obraz sau iluminator, de asemenea.

În aceeași direcție de machiaje strălucitoare și tendințe glossy, se încadrează și paleta iluminatoare Backstage de la Muah. Conține patru culori: auriu, roz pal, bej închis și bronz. În funcție de efectul dorit, se poate aplica ca iluminator pentru obraji, pudră bronzantă sau ca fard de pleoape.

The Woman Magazine_Cupio_GetMetallic1

Pentru un efect intens strălucitor, este recomandat să se aplice produsul cu o pensulă umezită. Zonele pe care se aplică de obicei sunt cele pe care cade lumina în mod natural: partea superioară a  pomeților, podul nasului, deasupra buzei superioare și colțurile interioare ale ochilor.

Gene voluminoase

Genele false rămân în preferințele majorității femeilor datorită aspectului de volum pe care îl conferă și al alungirii acestora fără prea mult efort. Sunt mai multe categorii de gene false, individuale sau de tip bandă, ai de unde alege chiar dacă îți dorești un look natural sau dacă vrei un look intens cu accent pe gene.

Cea mai nouă colecție de gene false de la Cupio, Party Collection este special creată pentru evenimente, sunt foarte simplu de aplicat cu ajutorul unui adeziv pentru gene și a unei pensete special creată pentru genele de tip bandă. Avantajul este că pot fi refolosite de mai multe ori dacă le îndepărtezi și le cureți după fiecare purtare, trebuie doar să-ți găsești perechea preferată și ai un accesoriu irezistibil la fiecare eveniment al verii.

Toate produsele necesare pentru a fi în trend în sezonul 2018 și pentru a-ți crea singură un machiaj în tendințe, le găsești pe www.cupio.ro.

Surse foto:  cupio.ro