Cum a fost la The Woman în offline – noua ediție: detalii și noutăți

Acel moment pe care îl aștepți, fără să dai din casă decât partenerilor, bloggerilor, posibililor parteneri, speakerilor despre ceea ce The Woman pregătește pentru anul 2019.

Prietenii de la Meron Central ne-au găzduit într-o locație numai bună de networking, suficient de intimă să te simți în largul tău, suficient de mare să fie prezente femei-lider care au putut fi alături de noi în #mijloculsăptămânii.

Data pe care am așteptat-o cu toții!

28 martie 2019 este data oficială a noii ediții a Conferinței de Leadership Feminin The Woman ce va avea loc la Wonderland Cluj Resort, într-o locație inedită, alături de peste 700 femei, lideri ai schimbării.

Noua identitate The Woman promovează acei #LeadersofChange, femeile active, dornice de implicare în comunitate și în dezvoltarea personală.

De la rolul de părinte până la cel de CEO al unei companii medii și mari, femeile lider sunt proactive, realizează și se implică în acțiuni concrete de a schimba lumea în care trăim în bine.

Prin intermediul noii identități The Woman, promovăm diversitatea personală și profesională prin o nouă identitate plină de culoare, empowerment, energie și continuitate. Cea mai bună versiune a noastră înseamnă a fi diferiți în atuurile noastre și în idealurile fiecăreia dintre noi.

Suntem imperfecte în perfecțiunea noastră, iar această diversitate ne aduce mai aproape în cea mai mare comunitate de femei lider din România.

The Woman 005
The Woman 022 The Woman 038 The Woman 043 The Woman 044 The Woman 051 The Woman 065 The Woman 087 The Woman 107 The Woman 032

 

Mulțumim partenerilor: Meron Central, Casa de Vinuri Cotnari, Cioconat Fântâna de Ciocolata care au făcut posibil acest eveniment și care susțin schimbările pozitive în comunitate.

Credit photo: Varya, Gavart Productions