Despre

Revista digitală TheWoman.ro este conceptul inedit orientat spre zona de leadership feminin, educație și carieră, iar complementar, atinge subiecte de lifestyle, fashion sau sănătate. Conceptul revistei nu înfățișează imaginea unei femei, ci imaginea Femeii de carieră, ca ideal antreprenorial.

The Woman reprezintă femeia convingătoare, care vorbește cu pasiune despre munca ei, femeia-lider al cărei portret este complet adaptat la toate cele trei planuri ale realității: fizic, social și spiritual.

The Woman reprezintă sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin. Compania The Woman este ancorată în realitatea socială, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. The Woman motivează, educă și celebrează Femeile Lider care se implică și produc schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte.

Încă din 2012, transformăm simple idei și visuri în acțiuni concrete și reușim să aducem în lumina reflectoarelor cele mai influente femei din multiple domenii de activitate: antreprenoriat, educație, leadership, teatru-televiziune, sport sau management.

Scopul companiei este de a promova educația la cel mai înalt nivel prin evenimentele organizate și a conținutului oferit în cadrul The Woman Magazine.

Concept complex și îndrăzneț, extins pe mai multe planuri, The Woman cuprinde începând cu 2018: The Woman Leadership Conference | The Woman MagazineThe Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman Shop

#TheWoman: (sfamplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea, prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider.