Despre

The Woman motivează, educă și susține acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira constant și a conecta business-uri și relațiile de business. Femeile lider au la bază educația si acționează prin implicare în comunități, atât în cele din care fac parte, cât și la nivel mondial.

Scopul nostru este de a promova educația la cel mai înalt nivel prin femeile lider.

Cum prindem contur zi de zi?

Încă din 2012, transformăm idei și visuri în acțiuni concrete. Ca să facem acest lucru, #thewoman are la bază trei caracteristici: Empowerment. Connection. Action

Empowerment                                                                                               

Pentru a educa, motiva și inspira construim:

- Evenimente: Conferința de Leadership Feminin The Woman reunește anual peste 700 femei și speakeri de talie internațională, precum și concepte precum: The Woman Connect, The Woman after 5pm, The Woman Workshops.

- Revista online și print The Woman prin subiecte legate de carieră, business, lifestyle și pune în lumină femeile lider.

Connection

Conectăm oameni, idei și business-uri prin evenimente și revista The Woman. Prin puterea diversitătii culturale, a leadershipului și a implicării în comunitate, conectăm femeile la nivel global. În prezent, +3200 femei fac parte din comunitatea The Woman.

 Action  

Prin implicare, la nivel personal, profesional și social, prin acțiunile pe care le facem și prin crearea comunității de femei lider, suntem:

#thewoman: (substantiv feminin) amplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider.