Gina Chiriac

Dr. Gina Chiriac – psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă certificat european și național (EICP)Este președintele fondator al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI) și al Institutului European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților (IESTCA).

Este doctor in psihologie și este preocupată de studiul neuroplasticității, având specializarea în predarea tehnicilor de mindfulness, prin cursurile făcute la Trinity College Oxford, Anglia.
Cu numeroase prezentări la congrese și conferințe de specialitate naționale și internaționale, având publicate lucrări științifice de cercetare în publicaţiile de specialitate, în domeniul psihoterapiei integrative, este un promotor activ al psihoterapiei în mass-media românească, atât în mediul scris, cât şi online și televiziune.

Este autor al cărții ”Răspunsuri terapeutice pentru fiecare zi” .

Gina Chiriac este specializată în terapia de cuplu în cadrul – “The Developmental Model of Couples Therapy: Integrating Attachment, Differentiation, and Neuroscience in Couples Therapy.” (cursuri cu Dr. Peter Pearson & Dr. Ellyn Bader, The Couples Institute, Menlo Park, SUA).