GO NUDE. GO GLOW. JLO x INGLOT

După un deceniu în care a fost o muză pentru industria de beauty și make-up și inspirație pentru femeile din întreaga lume, Jennifer Lopez a lansat o colecție limited edition în parteneriat cu brandul global de beauty, INGLOT Cosmetics.

Misiunea noii colecții Inglot – să ofere produse de make-up high market la un preț accesibil

Lansarea a avut loc pe 26 Aprilie: INGLOT și-a extins linia de culori și, împreună cu Jennifer, împărtășesc viziunea feminității puternice, oferind femeilor diferite moduri de a se exprima prin frumusețe. În sfârșit, oricine poate deține puțin din strălucirea lui J. Lo.

The Woman Magazine - Iglot1

„Colecția-capsulă pe care am creat-o împreună cu INGLOT conține toate produsele de bază în culorile mele preferate. Avem totul: de la mascară, la ruj, gene, fard de obraz, farduri, iluminatoare și, desigur, bronzere” spune Lopez.

„Ce consider unică și încântătoare este paleta Freedom System care ne dă voie să ne personalizăm propria paletă cu culori specifice și produse de care ai nevoie. Acum nu mai este nevoie să cumperi un set de 5 farduri pentru ca, mai apoi, să folosești doar una singură, cea care îți place cu adevărat!” completează artista.

The Woman Magazine - Inglot3

Jennifer a lucrat împreună cu brandul la fiecare aspect al colecției, incluzând alegerea nuanțelor, a campaniei, ambalajului și chiar la denumirea fiecărui produs, care sunt inspirate din cariera ei, ca de exemplu: „Boogie Down Bronze” și „Livin”,  „The Highlight”.

Look-uri unice pentru femei active

Ca un artist global ce a jonglat cu mai multe joburi de top, pe lângă cel de mamă, Jennifer a creat această linie pentru femeile ca ea, care sunt mereu active. Colecția de produse permite femeilor să își creeze singure look-uri unice, fie că își doresc un look natural de zi, fie un look glam de seară, inspirat din stilul iconic al lui Jennifer.

The Woman Magazine - Inglot6

„Nu am fi putut avea un partener mai bun decât Jennifer. Ea este un vizionar în materie de Beauty” spune Grzegorz Inglot, vicepreședinte al Inglot US operațional.

„Pe lângă faptul că are un stil desăvârșit, Jennifer este chiar ea un expert în Beauty. După atâția ani în care a lucrat cu cei mai buni din branșă, este în măsură să știe ce doresc femeile și de ce produse au nevoie ca să își creeze lookul glowype care ea l-a făcut faimos.”

The Woman Magazine - Inglot4

O colecție completă, creată de însăși Jennifer Lopez

Colecția cuprinde 70 de produse și este destul de completă: de la pudre până la rujuri, farduri, iluminatoare, bronzere și palete. Toate culorile și nuanțele din această linie au fost create și alese de către însăși Jennifer.

Vedeta colecției este Freedom System, gama care permite clienților să își creeze palete unice cu peste 300.000 de combinații posibile. Produsele special concepute în nuanțe de la nude – glow cu o doză de smoky glam și produsel-cheie în această linie sunt iluminatoarele, bronzerele, glossul de buze și mascara.

Inglot -The Woman Magazine 1

Linia s-a lansat la nivel global pe data de 26 Aprilie, pe jenniferlopezinglot.com (inglot.ro) și în toate magazinele INGLOT din lume.

Despre Inglot

Fondată în Polonia, în 1983, Inglot Cosmetics este unul dintre liderii mondiali producători și retailers în cosmetica decorativă. Recunoscut prin multitudinea de nuanțe și culori și produsele revoluționare ce sunt cunoscute ca best sellers în întreaga lume, cum ar fi: sistemul de palete personalizate Freedom System și O2M Breathable Nail Enamel, Inglot creează trenduri pentru Fashion Week în New York, Paris, Milano, Londrașipe Broadway.

Inglot este dedicat în a oferi entuziaștilor de frumusețe din întreaga lume produse de ultimă generație, înaltă tehnologie și cele mai bune ingrediente. Pe lângă site-ul internațional, brandul deține peste 800 de locații de retail în peste 80 de țări din lume, incluzând 11 locații în România.

Sursă foto: Inglot Cosmetics