Ia-ți 5 minute în fiecare zi să îți dai un check-in în propria viața. Cea mai frumoasă campanie Aegon, susținută de către The Woman

Ți se pare cel mai firesc lucru din lume să ai grijă de cei din jurul tău.

Copii. Partener de viaț̦ă. Părinți. Prieteni. Colegi. Dar când vine vorba de tine, câtă grijă ai de tine și de sănătatea ta?

Aegon a creat ghidul #10.000dePrietene pentru femeile din ziua de azi, care au o viață activă și un program supraîncărcat.

Pentru acele femei care au atâtea roluri în viața de zi cu zi – mame, soț̦ii, iubite, fiice, prietene, manageri, încât nu mai au timp să se gândească ș̦i la propria persoană.

Pentru ele, a adunat sfaturi practice de la un psiholog, de la un antrenor personal, un nutriționist și un medic.

The Woman susține cu drag inițiativa Aegon și va invită să descărcați ghidul și să vă acordați 5 minute în fiecare zi pentru un check-in în propria viață.

DESCARCĂ GHID 

 

Acest minighid a plecat de la campania #10.000DePrietene initiata in toamna anului trecut de catre Aegon.

Mihaela Roșca, marketing manager AEGON Romania: “Campania #10000 de prietene a pornit de la o cifră: 10000 de noi cazuri de cancer de sân diagnosticate în fiecare an în România. O realitate îngrijorătoare la care, în 2020, poate și acum se adaugă reticiența de a merge la medic, la controalele de prevenție.”

 

Aegon - Campanie cancer vizual

 

 

Prin campania #10.000DePrietene, Aegon România și-a propus informarea româncelor despre importanța controalelor de rutină pentru depistarea timpurie a cancerului de sân. Campania a fost văzută online de peste 340.000 de femei.

Supraviețuitoare ale acestei boli, jurnaliste, psihologi, medici și femei din mediul de afaceri au decis să fie câte una dintre cele #10000dePrietene și, prin mesajele lor, să determine cât mai multe femei să meargă la medic, să aibă grijă de ele.