Iutta își răsplătește comunitatea cu programul exclusiv Iutta CLUB

 IUTTA CLUB lansare | Monogramare | Colecție nouă pantofi | Sample Sale

 banner_5_iutta

Vara aceasta, Iutta aduce multe surprize ce vor fi lansate și sărbătorite pe 13 Iulie, la un eveniment găzduit în showroom-ul lor de pe Nicolae Filipescu nr 57. Brand-ul de genți, pantofi și accesorii cu motive brodate în piele lansează astfel un club exclusiv, prin care purtătoarele de dor pot păși în universul brandului cum nu au mai făcut-o până acum. Acces prioritar la cele mai noi colecții și la sample sales, puncte de loialitate cu fiecare comandă și workshopuri în atelierul Iutta vor fi doar câteva dintre beneficiile aduse de acesta.

11_iutta

Iutta Club a pornit de la ideea de comunitate și din dorința de a aduce iubitoarele de frumos laolaltă, pentru a le răsfăța și împărtăși poveștile și trăirile lor cu dor. Brandul românesc însă vine și cu o noutate nemaiîntâlnită până acum la oricare alt designer de genți din țară. Mai mult, brandul introduce opțiunea de personalizare a produselor – prin monogramarea inițialelor pe piele-, numărându-se printre primii designeri români care să integreze acest concept.

O altă surpriză va consta în lansarea completă și oficială a colecției estivale de pantofi ‘Dor Regal’, ce vine în completarea genților și accesoriilor deja îndrăgite și prezente în portofoliu. Peste 50 de conduri  în broderii și culori jucăușe, de la papuci și sandale fără toc, la perechi elegante și la ‘înălțime’, vor putea fi admirate și probate la showroom-ul Iutta.

 6_iutta

Pentru că brandul își dorește să împărtășească #thejoyofwearingIutta cu cât mai mulți iubitori de autentic românesc, echipa a pregătit și un sample sale cu produse alese, care vor putea fi ‘vânate‘ la prețuri reduse până la 70%.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina oficială a evenimentului și pe www.iutta.ro.