Larisa Petrini – expert în sănătate și nutriție

Larisa Petrini este expertul în sănătate și nutriție care înțelege oamenii cu o viață aglomerată. Este Health Coach certificat internațional de două dintre cele mai importante scoli din Statele Unite (Institute for Integrative Nutrition din New York și Cornell University), fondator Bodyology și ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution,în România.

Are o experiență de training de peste 12 ani și organizează seminarii și workshop-uri pentru cei care vor sa învete despre sănătatea corpului lor înainte să ajunga la medic. In câteva cuvinte, să doarmă mai bine, să manance mai bine, să se hidrateze mai bine și să își simplifice viața. În ultimii ani, a organizat evenimente în București, Cluj și Constanța, la care au participat aproximativ 2000 de persoane.

A susținut peste 50 de workshop-uri în companii și peste 20 de ateliere de gătit sănătos pentru copii în școli. Prin intermediul emisiunii pe care o realizează pe RFI Romania dar și a editorialelor și articolelor de specialitate pe care le semnează lunar în presă, ajunge la inimile a zeci de mii de oameni, reușind să-și pună în practică misiunea de a învăța oamenii să facă alegeri corecte și conștiente, în relație cu sănătatea lor.