Lavanda Sky – Lupta cu celulita în 3 pași simpli

Celulita se instalează nu doar la persoanele supraponderale, ci și la cele care au o greutate normală. Specialiștii de la clinica Lavanda Sky vin în ajutorul femeilor cu sfaturi și tratamente pentru întreținerea aspectului pielii.

De fiecare dată când ne dorim o slăbire, ne confruntăm cu un mix de probleme cum ar fi : retenția hidrică, celulita, grăsimea localizată, încetinirea metabolismului celular. Dieta, exercițiile fizice și tratamentele corporale trebuie combinate pentru a redobândi silueta dorită.

The Woman Magazine_Lavanda Sky3

Lupta cu celulita începe în farfurie

Deși adevărata bătălie se dă prin sport și tratamente, alimentația echilibrată vine în ajutorul menținerii rezultatelor obținute.

Secretul? Cât mai multe legume și fructe, cât mai puțini carbohidrați și, bineînțeles, foarte multă apă. E important să ne păstrăm corpul hidratat pentru a preveni retenția de lichide! Cu cât corpul primește mai puțină apă, cu atât tinde să își facă rezerve în celule. Desigur, este de evitat consumul excesiv de sare, care susține, de asemenea, depozitarea apei în celule.

The Woman Magazine_Lavanda Sky1

Sportul pune celulita pe fugă

În lupta cu aspectul de coajă de portocală, nu putem uita de mișcare. Dacă nu ești adepta sălii de forță sau nu ai timp pentru un antrenament complex, înlocuiește drumul cu mașina către serviciu cu mersul pe jos, renunță la comoditatea liftului în favoarea urcatului de trepte și încheie cu câteva genuflexiuni sau cu o alergare ușoară în parc. Cu timpul, vei observa cum picioarele tale devin mai tonifiate, iar celulita este ameliorată.

Tratamentele corporale – cel mai de încredere aliat

Nu putem vorbi despre tratarea definitivă a celulitei fără să menționăm procedurile profesionale. Iată câteva tratamente corporale pe care le poți face în cadrul clinicii Lavanda Sky:

Masajul anticelulitic manual sau cel cu bețe de bambus stimulează circulația sangvină, favorizează oxigenarea țesuturilor și îmbunatățește elasticitatea pielii.

Împachetările corporale la sauna cu infraroșu elimina celulita, accelerează microcirculația și metabolismul, îmbunătățește sistemul imunitar.

The Woman Magazine_Lavanda Sky2

Masajul endermologic îmbunătățește fluxul sangvin și limfatic, favorizând eliminarea rezidurilor.

Tehnologia multi action a aparatului X-Magic , un sistem de lucru inovativ care îmbină 4 tehnologii – radiofrecvență, ultrasunet, fotobiostimulare și multifrecvență – care acționează simultan. Țesutul este încălzit , vascularizat, oxigenat, defibrozat și remodelat în același timp. În timp ce tratează, tonifiază și oferă fermitate pielii.

The Woman Magazine_Lavanda Sky

Sursă foto: arhivă lavandasky.ro