Mai mult decât un festival de muzică, în inima Transilvaniei!

Întreaga fervoare a festivalurilor a început și se menține ca fiind o „serbare” a muzicii și pasionaților de muzică încă din 1960, care reprezintă geneza stilului de festival, pe care-l cunoaștem în ziua de azi. Oamenii cumpărau haine nu tocmai ieftine, pentru a-i vedea pe artiștii lor favoriți, dar încercau și să le imite look-urile încă de pe atunci, stiluri care impregnau libertatea mișcării hippie.

Procesul de pregătire pentru festival nu mai este despre încercarea de a pronunța numele celor mai faimoase trupe și memorarea versurilor, ci este și o șansă pentru a-ți expune bravura vestimentară. Așa s-au născut ideile de trend pentru festivaluri, mai ales în Statele Unite, care se extind și domină, de curând, și pe teritoriul țării noastre.

Festival - The Woman Magazine

Iar dacă aveți impresia că fetele de la Coachella nu și-au găsit adversarele, vă înșelați cumplit, pentru că acestea au pășit pe tărâmul fermecat al poveștilor nespuse din cadrul Festivalului Untold. 

Acest trend al festivalurilor au luat o amploare atât de mare, că brandurile încep să-și creeze colecții, pe care le lansează înainte de festivalurile principale, cu influențe și tendințe atât moderne, cât și vintage. Acestea sunt inspirații boemice, stilizate și trendy unde predomină stilurile americane ale anilor ’70.

Ce să porți, ca să ai o ținută cât mai potrivită pentru festivalul tău preferat?

În urma edițiilor trecute Untold, am făcut o selecție de elemente cheie, care nu ar trebui să lipsească din ținuta ta, pentru un look superb pentru festivalul de anul acesta!

1. Summer boots

Indiferent de ținuta pe care o adopți pentru festival, look-ul nu e complet fără summer boots.

The Woman Magazine - articol - Untold Fashion

2. Crop tops și Bralettes

În trendul pentru festivaluri se află și aceste două piese de îmbrăcăminte, care ar putea fi combinate cu pantaloni sau fustă cu talie înaltă, pentru o ținută care nu necesită foarte multă bătaie de cap și este și foarte comfortabilă.

The Woman Magazine - articol - Untold Fashion 2

3. Denim

Fie că sunt rochii, fuste sau jachete, denimul nu va ieși niciodată din trend, atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru ținutele pentru festivaluri.

The Woman Magazine - articol - Untold Fashion 3

4. Funky hair colors

Părul colorat strident nu mai este o noutate nici pentru o plimbare pe stradă, însă putem spune că părul colorat dă impresia unui look de festival. Și așa ar și trebui!

The Woman Magazine - articol - Untold Fashion 4

5. Chockerele și bijuteriile pentru corp

Chockerele erau populare în anii ’70 și ’90 și sunt din nou în trend. Acestea sunt la modă, accesibile, perfecte pentru a pune în lumină outfit-ul tău.

Bijuteriile pentru față și corp îți pot transforma look-ul într-unul incredibil și unic. Se pot aplica pe frunte, în jurul ochilor, pe gât, buze, abdomen, piept… joacă-te pe corpul tău ca pe o pânză pentru pictură.

The Woman Magazine - articol - Untold Fashion 5

6. Bentițe, bandanas și imprimeuri florale

Bentițele și imprimeurile florale, atât în materie de vestimentație, cât și pe bandanas sau bentițe, redau perfect imaginea verii de la prima privire, outfit-uri care denotă feminitate și prospețime, pe când, o bandana poate să dea un look rebel, și, în același timp, să fie un accesoriu drăguț pentru păr.

The Woman Magazine - articol - Untold Fashion 6

7. Machiajul

Și, nu în ultimul rând, machiajul. Un look pentru un festival nu este complet fără un look strident, „on point”, care să înglobeze exact „feeling-ul” pe care încearcă să-l poarte outfit-ul cu el.

The Woman Magazine - articol - Untold Fashion 7

Nu lăsa să treacă vara fără să te distrezi bine împreună cu prietenii tăi, să colecționezi amintiri de neuitat, și să faci senzație cu outfit-urile tale!

Ne vedem la Untold, nu?

By Codruța Filip, junior editor The Woman Magazine

Codruța este absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai, secția Publicitate, în prezent fiind studentă la Master, secția Relații Publice și Publicitate. Pasiunea pentru comunicare a îndemnat-o să urmeze acest drum, însă pasiunea pentru cuvintele frumoase a determinat-o să scrie.

Sursă foto: Untold, wittyandpretty.com