Miere luminoasă – o nouă versiune ECCO a tălpii clasice din crep

În esenţă, fiecare colecţie ECCO reprezintă o fuziune a inovaţiilor cu meşteşugul tradiţional. Niciodată însă ca în primăvara 2018, această combinaţie dintre modern şi clasic nu a fost mai puternic evidențiată, decât prin intermediul noii colecţii ECCO CREPETRAY.

Povestea ECCO CREPETRAY

Povestea ECCO CREPETRAY începe undeva în anii 1600, o dată cu apariția pantofului „veldskoen”, inspirat din încălţămintea tradiţională Khoisan din Africa de Sud. Pentru a crea nouă colecție ECCO CREPETRAY, talpa de crep a fost combinată în partea superioară a pantofului cu materiale ale căror caracteristici de rezistenţă şi utilitate împrumută din tradiția pantofului „veldskoen”, purtat de primii colonişti olandezi din Africa de Sud, în secolul al XVII-lea.

20033359529_20033350263_CrepetrayBootie_A_A0 copy

Noua colecție ECCO CREPETRAY – de la convențional la ultramodern

Remarcabile sunt îmbunătăţirile aduse tălpii din crep conventional, ce au fost realizate fără a pierde aspectul tradiţional al pantofului şi textura organică. Acest lucru a fost posibil datorită tehnologiei FLUIDFORM™ folosită de ECCO, tehnologie ce permite injecţarea directă a tălpii, realizată la rândul ei dintr-un cauciuc modern, cu aspect de miere, bogat şi translucid.

Noua colecție ECCO CREPETRAY deschide calea către viitor, deoarece tehnologia ultramodernă, ECCO KROMATAFOR® LEATHER, permite schimbarea culorii pantofului la temperaturi ridicate, asemenea unui cameleon. Senzația de lux este sporită prin combinarea cauciucului natural de culoare alb-gălbui, precum mierea, şi a pieii bogat granulate, precum cerealele integrale. Aspectul ultrafinisat al pantofului este completat de finețea interiorului, căptușit cu piele premium, care asigură un climat favorabil piciorului.

ecco small

ECCO CREPETRAY – plăcere la fiecare pas

Noua colecţie ECCO CREPETRAY, destinată atât femeilor, cât şi bărbaţilor, oferă confort generos, datorită formei anatomice care urmează fidel conturul natural al piciorului. ECCO CREPETRAY, în varianta pantof sau gheață, inovează mecanica mersului, sporind confortul prin folosirea pieii de înaltă calitate, ce adaugă o senzaţie de plăcere la fiecare pas.

Noua colecţie ECCO CREPETRAY se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Articol preluat din ediția a III-a a Revistei The Woman, Martie 2018.

01. CoverStory - Coperta proba

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale.

Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com