monom, alături de alte 3 branduri românești, la prima ediție Accolade Gallery, la Cluj

O inedită selecție de piese veritabile, create de designeri români, prezentate într-o ambianță relaxată, ca-ntre prieteni – așa am fost întâmpinate la Accolade Gallery, prima ediție a evenimentului propus de 4 designeri români, pentru prima dată la Cluj-Napoca.

Vizitatorii s-au bucurat de expoziție într-un cadru relaxant, alături de o cafea sau un pahar de vin și au avut oportunitatea de a se bucura de colecții, de a cunoaște designerii, dar și poveștile din spatele creațiilor. În deschiderea evenimentului am avut parte de un moment artistic deosebit, marcă a Corinei Ciontu.

Monom - The Woman Magazine4

Iată cine a expus la Accolade și care au fost colecțiile:

„Piesele artizanale ca temple ale sinelui” așa se descrie colectia „Black Clothes, White Souls” by ANDRAHANDARICstudio, ale cărei piese au scopuri multiple, bazate pe un joc al volumelor, o juxtapunere a modelelor și a texturilor.

CRINA BULPRICH propune o siluetă simplă, prin linii drepte, o cromatică simplă și o estetică precisă, realizată prin crearea unor volume echilibrate.

Monom - The Woman Magazine5

Colecția VILEGIATURA impresionează prin ineditele piese realizate 100% manual de către artizanii transilvăneni.

Alături de cele trei colecții, la Accolade Gallery ne-am bucurat de monom și noua colecție a Georgianei Ciceo, care propune o eleganță bine gândită și o rafinare subtilă, prin „arhitecturile purtabile”. Bijuteriile monom, care au o poveste uimitoare în spate, sunt confecționate manual, din argint și reflectă o notă de simplitate, alături de un mesaj puternic, în forme geometrice și organice.

Monom - The Woman Magazine3

Prima ediție Accolade Gallery a avut loc în perioada 30 mai – 3 iunie, iar dacă nu ați reușit să luați parte la eveniment, vă așteptăm la următoarea ediție, care va avea loc între 29 iunie și 1 iulie, la Cluj-Napoca. Vă ținem la curent!

By Diana Arieșan & Codruța Filip

Sursă foto: Andreea Bogdan