Nashi Filler Therapy Keratin, tratamentul de netezire pe care părul tău îl va iubi

Ne apropiem de încheierea verii. În ciuda pandemiei am reușit, mulți dintre noi să ajungem la plajă, poate chiar la mare și să obținem un bronz frumos de vară(folosind SPF!).

Ne-am bucurat de momente de relaxare, însă părul nostru, cel mai probabil a fost agasat, acest lucru fiind mai vizibil odată cu întoarcerea la programul de rutină.

Întrucât podoaba capilară reprezintă acea coroană invizibilă pe care o purtăm zi de zi, am discutat cu Mihaela Vodnar, trainer național Nashi, un brand pe care noi îl iubim foarte mult, care sunt opțiunile de tratament pentru a avea un păr mai sănătos, mai frumos și mai disciplinat.

Aceasta ne-a declarat că pe lângă o dietă echilibrată și un corp hidratat, există tratamente care se pot face în salon și care au rolul de a ajuta firul de păr să își recapete strălucirea și disciplina lui naturală, sau poate chiar mai mult.

MIHAELA VODNAR

“Am întâlnit de-a lungul anilor cliente care au testat tratamente acasă, după reclame văzute în online sau în social media, cu rezultate cel puțin nedorite, până la dezastruoase. Din această cauză recomand tratamentele în saloane, cu produse deja testate și care dau rezultate.

În plus îngrijirea părului nu se încheie cu vizita la salon. Sunt produse special dedicate diferitelor tipuri de păr care se folosesc acasă, dar care trebuiesc folosite în concordanță cu condiția părului.”

Cel mai nou tratament de acest fel este Nashi Filler Therapy Keratin.

Este un tratament profesional unic şi inovator potrivit pentru toate tipurile de păr.

Obiectivul tratamentului este netezirea şi disciplinarea părului, dar ceea ce îl face unic este formula sa, care tratează şi face părul mai puternic şi mai rezistent.

Este un tratament profesional care se realizează doar în cadrul salonului de înfrumuseţare, deoarece implică un proces tehnic specific de aplicare.

Tratamentul se realizează în doar 2 ore, fiind mult mai rapid decât tratamentele disciplinare existente.

NASHI TRATAMENT

Nashi Filler Therapy Keratin conține:

ALOE VERA – bogată în vitamine, aminoacizi și oligoelemente, care este cunoscută pentru rolul de hidratare, este puternic antioxidantă și emolientă, cu proprietăți calmante.

KERATINA HIDROLIZATĂ – ingredient natural prețios care hidratează puternic, conferă strălucire și catifelare părului. Este perfectă pentru netezirea și repararea părului frizzy şi deteriorat. Nu conţine: fosfaţi, parabeni, parfum.

Formula sa performantă și delicată permite aranjarea ușoară a părului. Rezultatul: păr disciplinat, moale şi strălucitor la atingere.

Before & after:

NASHI FILLER

Acest tratament poate fi completat cu  produse acasă din gama Nashi Filler Therapy, asigurând astfel rezultate pe un timp mai îndelungat.

NASHI ARGAN

Love of Nature

Produsele  Nashi Argan au fost create având la bază o filosofie simplă cu cel mai mare respect față de natură pentru a asigura impactul minim asupra mediului.  Ambalajele au impact redus faţă de natură, sunt realizate din materiale reciclate și reciclabile, iar întregul procesul de producție utilizează numai energie din surse regenerabile.

Uleiul de Argan și uleiul de In din produsele Nashi sunt certificate 100% organice. Toate tratamentele sunt lipsite de clorură de sodiu, sulfați, fosfați și parabeni.