Oana Botolan Datki – Managing Partner at Cteam România

Oana este Managing Partner Cteam Human Capital, o companie lider de consultanță în domeniul resurselor umane, cu filiale în România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Slovacia. A lucrat în consultanță HR de peste 12 ani, inițial ca Managing Partner la Consulteam Romania și acum în cadrul Cteam Romania, crescând treptat afacerea și inființând birouri în Balcani.

Oana a contribuit la creșterea pieței de consultanță în domeniul resurselor umane din România, devenind partener exclusiv Mercer pentru România și Balcani, iar acum partener Willis Towers Watson pentru aceeași regiune. Cu rezultate remarcabile an de an și un grup de peste 200 de clienți satisfăcuți în fiecare an pentru care a coordonat studii salariale, planuri de compensare și beneficii, grile salariale și evaluarea posturilor, Oana a deschis și a crescut piața de consultanță. Oana s-a implicat activ în head hunting, precum și în training.

Este membră activă a mai multor asociații de resurse umane din România și a publicat multe articole pe teme precum piața muncii, compensații și beneficii, salarii, strategie organizațională. În 2016, Cteam a lansat în România școala de coaching Erickson Coaching International, cu mai multe programe deschise și in-house de certificare ICF.