Olga Melihov – Director General BNP Paribas Real Estate Romania

Olga are o vastă experiență de lucru dobândită atât în Rusia, în cadrul unei companii active în domeniul construcțiilor, cât și în Polonia sau România, unde a lucrat pentru o companie puternică de dezvoltare imobiliară în segmentul de retail. Cu o experiență în management de peste 14 ani în Europa Centrală și de Est, Olga a lucrat, printre altele, pentru Seracom International Group Rusia, fiind responsabilă de set-up-ul, managementul și dezvoltarea filialei din Moscova a companiei. Ulterior, în cadrul Mayland Real Estate, a fost responsabilă de comunicare, marketing și dezvoltare internațională a companiei în țări precum România, Ucraina și Polonia.

Olga este absolventă a Universității București, Facultatea de Litere (Română – Rusa), dar și a programului Real Estate Professional Executive Programme, dezvoltat de Solvay Brussels School of Economics & Management și Consiliul Polonez al Centrelor Comerciale. În plus, ea deține Cetificatul în Management al The Open University UK și Codecs România. Vorbește română, engleză, rusă și franceză.

În prezent, în calitate de Director General al BNP Paribas Real Estate, Olga contribuie la crearea unei filiale puternice în România, bine conectată și integrată în rețeaua regională a echipei prezente în Europa Centrală și de Est.