Sonia Argint Ionescu

Sonia Argint Ionescu, TV Host în cadrul TVR, este implicată din 2013 în emisiunea Vreau să fiu sănătos atât ca om de televiziune, cât şi ca mamă a doi copii, preocupată de hrana sănătoasă, tratamentele necesare în diferite afecţiuni sau stilul de viaţă sănătos.
În 2000, în urma unui casting efectuat la şcoala germană, a fost aleasă pentru a prezenta emisiunea în limba germană de la TVR 1, pe care în continuare o prezintă în direct.

„Educaţia şi cultura germană mi-au marcat copilăria şi au consolidat evoluţia mea ulterioară. Pe lângă structura mea nativă, cu siguranță educația m-a făcut un om corect, punctual şi pe care te poti baza. Ştiu că cei şapte ani de acasă sunt cei mai importanţi şi de aceea doresc ca, împreună cu soţul meu, să ne creştem în acelaşi mod cei doi baieţi minunaţi.”

”Platforma www.doer.ro este practic al doilea job, deoarece este un antreprenoriat ca oricare altul. Se construiește cu multă muncă, răbdare, planificare, experimente multe, consecvență, disciplină și atitudine #doer. E nevoie de invațare continuă, oameni care să te inspire, capacități bune de PR, de networking și seriozitate”, spune Sonia.