THE HUG revine cu o colecție de accesorii reinterpretate în spiritul jucăuș al brandului de tricotaje.

Pentru că în 2020 îmbrățișările au fost amânate, THE HUG revine cu o colecție de accesorii reinterpretate în spiritul jucăuș al brandului de tricotaje.

 

THE HUG a început în 2018 și este un omagiu adus prieteniei și iubirii, un statement pe cât de puternic pe atât de ușor de asumat. Fără să fie sezonieră, colecția capsulă realizată de Noemi Meilman & Robert Rațiu apare atunci când ai mai multă nevoie de ea, fie că vrei să te învelești pe canapea sau să arunci un print electric peste geaca de iarnă într-o zi mohorâtă.

Rândurile de cupluri vorbesc despre solidaritate și respect, despre grija necondiționată pentru cei de lângă noi și despre cum fiecare îi poate face celuilalt viața mai bună. Iar culorile și printul ne amintesc tuturor că avem nevoie să ne facem auziți.

THE HUG II main campaign copy 

Capsula este formată din două modele de capă – HUG ME LATER & SHORT HUG, un poncho cu glugă amplă – HUG ON HOLD, un șorț – HUG WORKER & baticul QUEEN OF HUGS, toate menite să completeze orice outfit și să facă un statement instant.

 

Robert in sortul Hug worker copy

10% din vânzările fiecărei piese THE HUG vor fi donate Organizației Mozaiq 

 

În acest an, îmbrățișările sunt de la distanță, dar sentimentele față de cei dragi rămân neschimbate. 

 

Colecția THE HUG II este disponibilă exclusiv pe www.demira.ro, aici: https://demira.ro/the-hug

 

 

#thehug @NoemiMeilman @AdevaratulRobert @Demira.ro

Decembrie 2020.

THE HUG II mesaj copy 

Credite foto & Styling: Noemi Meilman & Robert Rațiu

Grafică print: Mihai Guliman