Tudor Tailor a lansat prima colecție de costume dedicată femeilor. Descoperă mai multe despre conceptul Made to Measure

Oricât de mult și-ar dori femeile sa găsească pe un raft costumul care sa se potrivească perfect conformației lor și sa nu aibă nevoie de nicio ajustare, de cele mai multe ori lucrurile nu stau chiar așa.

După 13 ani de activitate Tudor. Personal Tailor a lansat prima colecție de costume dedicată femeilor, în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman, din acest an. Factorul care a influențat brandul Tudor Tailor să se îndrepte și către direcția de costume pentru damă a fost interacțiunea cu partenerii doamnelor. De cele mai multe ori, însoțindu-și partenerii, acestea au putut vedea ce înseamnă experiența Made To Measure la Tudor Tailor. Realizarea costumelor pe comandă, accentuarea trăsăturilor într-un mod armonios, posibilitatea de a putea aplica touch-ul fiecăreia de personalitate și stil, au fost doar câteva din caracteristicile ce le-au atras atenția doamnelor, determinându-le ulterior să își exprime dorința unui costum Made to Measure pentru ele.

Cel mai important diferențiator pe care Tudor. Personal Tailor îl deține este experiența pe care o oferă clientului, coroborat cu expertiza dobândită de-a lungul timpului și, implicit, produsul de calitate livrat la final. Conceptul are la bază ideea de diversitate.

„Când vorbim despre Made to Measure nu ne referim doar la un costum creat pe măsurile clientului, ci vorbim despre mai multe avantaje, acesta putând fi personalizat astfel încât să se potrivească stilului fiecăruia. De la culorile și modelul căptușelii, până la forma și dimensiunea reverului, respectiv forma și tipul buzunarelor, detaliile costumului ajungând să reprezinte clientul în totalitate. Fiind vorba despre un serviciu personalizat, automat costumele oferă și un plus de confort.

Ne dorim să credem ca putem aduce un zâmbet pe fața doamnelor prin posibilitatea de a crea ceva în funcție de dorința lor. Pentru a face acest lucru posibil, recomandăm doamnelor să se lase pe mâna specialiștilor, sa aibă deschidere către sfaturile oferite de către echipa Tudor Tailor.”  – Vlad Șerban, Regional Manager Tudor Tailor

Totodată ideea de diversitate reprezintă un alt factor diferențiator al brandului. Din dorința de a livra clienților ceea ce își doresc, Tudor Tailor s-a axat pe o gamă de peste 10.000 țesături. Orientat către calitate și pornind de la această valoare de bază, brandul se concentrează doar către materiale premium. 

În ceea ce privește colecția de costume pentru femei, țesăturile sunt cele din fibre naturale precum: lână virgină, mătase, cașmir și in, tocmai datorită confortului oferit de tipul acesta de țesături, durabilitatea, drapajul, adică felul în care țesăturile se mulează pe siluetă, dar și reducerea șanselor de a dezvolta alergii sau sensibilități asupra pielii.

Avantajul primordial când vine vorba de un costum Tudor Tailor, este că acesta se realizează în conformitate cu valorile corporale. În plus, cei ce optează pentru serviciile brandului au posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă de stofe disponibile, care aparțin celor mai importanți furnizori, precum Ermenegildo Zegna, Scabal, Loro Piana, Dormeuil etc. De asemenea, Tudor Tailor oferă posibilitatea de a pune propria amprentă pe piesele vestimentare, prin personalizarea acestora dupa bunul plac, tot acest proces fiind ghidat de un specialist, care are misiunea de a oferi cele mai bune sfaturi, în funcție de contextul în care acel costum urmează a fi purtat. 

Să nu uităm de avantajul imens pe care ți-l oferă un costum creat pentru tine: un plus de încredere, care inevitabil vă ajuta în orice faci, atât pe plan personal, cât și profesional.

Geta Ungurean poartă o ținută custom made Tudor Tailor

„Costumul este o piesă vestimentară care a trecut proba timpului. Tocmai din acest motiv nu căutăm să fim în trend, fiindcă acestea sunt temporare. Acesta este un alt diferențiator Tudor, și anume că respectăm și ne ghidăm după codul vestimentar care se impune în funcție de context și nu ne abatem de la acesta datorită unor tendințe vestimentare care pot acapara piața o perioadă. Relevanța costumului este dată înainte de toate de atitudinea pe care o are purtătorul, pe lângă conceptul în sine. Așadar, ne bucuram că putem realiza un produs care va dăinui etern, și mai ales că îl putem concepe în funcție de fiecare persoana în parte.”, adaugă Vlad Șerban.

Raportarea la acest concept ar trebui sa fie diferită față de costumele Ready to Wear. Un element cheie poate fi reprezentat de timpul de așteptare. Un costum Made To Measure poate dura între 4-5 săptămâni pentru a fi conceput, comparativ cu cele din comerț, care se poate achiziționa pe loc. Pe lângă timpul de așteptare, diferențierea are loc și în ceea ce privește așteptările viitoarelor cliente. Pentru astfel de costume realizate pe comandă, procesul începe de la a alege o stofă din multitudinea de mostrare disponibile. Probatul propriu-zis se va face la măsuri, cu un etalon cât mai apropiat de corpul clientei, care mai apoi este îmbunătățit, iar costumul este conceput de la zero, pe stofa și personalizările alese de către clientă.

„În calitate de parteneri ne bucurăm pentru colecția dedicată doamnelor. Am testat deja serviciile și produsele Tudor Tailor, astfel că acest parteneriat reflectă angajamentul și valorile noastre comune în promovarea nu doar a stilului și eleganței, ci și a sustenabilității și confortului, printr-o selecție impresionantă de țesături naturale și de înaltă calitate.” Crina Ciocian, CEO The Woman

Crina Ciocian poartă ținute custom made Tudor Tailor

Prima colecție de costume Tudor Tailor dedicată femeilor poate fi admirată vizitând showroom-ul brandului (Calea Turzii, nr. 35). Tot acolo puteți afla mai multe detalii despre mult așteptatul concept Made to Measure Tudor Tailor pentru femei, primit cu mare entuziasm de primele cliente.

Credit foto: Francisc Photography