Victoria Beckham va deschide mai multe magazine pentru imperiul său fashion

„Victoria este o sursă de inspirație pentru milioane de femei din întreaga lume. Ea a construit un brand de lux unic, diferențiat, cu o identitate puternică și un potențial foarte mare.”

(David Belhassen, NEO Investment Partners)

Business-ul Victoriei Beckham a primit o investiție de 30 milioane de lire sterline. NEO Investment Partners a investit suma în brandul de lux, celelalte investiții ale NEO incluzând lanțul de panificație francez Paul și Experimental Cocktail Club, potrivit Business Insider.

vic4

Victoria Beckham a susținut într-o declarație: „NEO este partenerul perfect, care ne însoțește acum în următorul pas al călătoriei noastre, înțelege viziunea mea și dorința mea de a-mi menține independența, precum și angajamentul meu de a continua dezvoltarea brandului, cu o abordare unică, de perspectivă. Sunt foarte încântată să lucrez cu NEO.”

David Belhassen, fondator și partener al NEO, a declarat: „Victoria Beckham este unul dintre cei mai interesanți întreprinzători, cu care am plăcerea să lucrez. Sunt încântat să lucrez cu ea și cu echipa sa, pentru a atinge întregul potențial al mărcii”.

FASHION-US-BECKHAM

Investiția Victoriei Beckham a fost de 100 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Noua sumă de bani va fi folosită pentru a deschide noi magazine și pentru a-și extinde businessul în mediul online, potrivit unei declarații. Victoria Beckham are în prezent două magazine, în Londra și Hong Kong, dar are stocuri în peste 400 de magazine din întreaga lume, printre care se numără Harrods și Selfridges.

Victoria Beckham Limited este o marcă high-end care face îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Înființată în anul 2008, brandul din Londra are astăzi 180 de angajați. Soțul ei, David, dar și fostul său manager, Simon Fuller, sunt ambii acționari în afacere.

Costume Institute Gala Benefit celebrating Charles James: Beyond Fashion - Inside Arrivals, Metropolitan Museum of Art, New York, America - 05 May 2014

Fosta solistă Spice Girl a avut venituri în valoare de 36,5 milioane de lire sterline în anul 2015, cel mai recent an pentru care conturile sunt disponibile. Compania a susținut că veniturile de anul trecut au fost de 36 de milioane de lire sterline, declarându-se faptul că: „Veniturile din prima jumătate a anului 2017 indică o creștere de două cifre pentru parcursul anului”.

By Diana Arieșan – editor contributor The Woman

111

Diana, profesor pentru învățământul preșcolar, cu o experiență de 12 ani în domeniu, este autorul cărții „ Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „ Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Surse foto: theknotnews.com, footwearnews.com, darkroom.baltimoresun.com, theknotnews.com