Workshop 17 mai 2019 | #făechipăcucorpultău: Cum să ai mai multă încredere în tine – Bianca Brighilă & Patricia Rusu

Nu există om care să aibă încredere 100% în toate domeniile din viața lui. Toți avem nevoie să construim încrederea în noi. Și ce crezi? Încrederea în tine nu se transferă de la un domeniu la altul. Poți să ai încredere în tine că ești competent în profesia ta, dar să nu ai încredere că vei gasi un partener care să te iubească. E valabil și invers. Poți să ai încredere în sfaturile unui specialist care te ajută să slăbești, dar să nu ai încredere că te vei putea tu abține de la mâncatul pe fond emoțional.

Dacă ar fi să definim încrederea în sine – am spune că este credința în fortele proprii, în capacitatea ta de a trece cu bine peste anumite situații, in abilitățile si talentele tale. Un act de trezire și conștientizare a capacității tale de a atinge un obiectiv. Înseamnă că poți face față provocărilor zilnice, că te poți adapta la schimbări sau poți lua decizii conștiente. Încrederea în sine este ceva ce se construieste, e o călătorie care se consolidează și se menține cu fiecare zi care trece.

Bun, bun. Și ce legătură au toate acestea cu ceea ce mâncăm? 

Dacă uneori îți găsești alinarea la o stare de spirit (care vine tot din neîncrederea în propriile forțe) în mâncare și ți-ai propus cel puțin o dată să faci o schimbare privind regimul alimentar, dobândirea încrederii în forțele proprii și ceea ce faci pentru asta, fizic sau sufletesc, sunt în strânsă conexiune.

Ca parte din inițiațiva #faechipacucorpultau, workshop-ul te învață cum să ai o relație sănătoasă și cu mâncarea, bazată atât pe foamea biologică, cât și pe cea emoțională. Astfel, îți poți autoeduca organismul să nu mai privească un aliment doar din perspectiva compoziției nutritive și calorice, ci și din cea a senzațiilor pe care acesta le trezește în corpul nostru. Mai mult decât atât, putem fi conștienți asupra nevoilor pe care le satisfice (pe lângă foame), precum și asupra anumitor lipsuri emoționale și sentimente negative.

Oamenii cu o încredere mai mare în ei sunt mai fericiți 

Scopul este să creăm o relație pozitivă și echilibrată cu mâncarea, prin restabilirea canalelor de comunicare cu propria persoană, astfel încât aceasta să nu mai fie privită ca un supliment compensator pentru gestionarea emoțiilor, ci ca o sursă de substanțe nutritive. Odată ce îți vei putea accepta și stăpâni sentimentele, vei ști ce/cât/cum să mănânci pentru a ajunge la rezultatele dorite și avea o viață sănătoasă.

Și pentru a fi împăcat cu propriul trup, dar și propriul suflet, trebuie să ai încredere în tine. Încrederea în sine nu este ceva exterior, ea este undeva în adâncul ființei noastre, iar noi trebuie să o activăm. Încrederea generează o atitudine pozitivă în viață. Dacă credem că putem face ceva, chiar vom face. Îndoiala este una dintre cele mai puternice obstacole în calea evoluției umanității.

Oamenii cu o încredere mai mare în ei sunt mai fericiți decât cei care au constant îndoieli. Oamenii care își cresc nivelul încrederii de sine se acceptă mai mult, se iubesc mai mult – ceea ce nu are legătură cu egoismul, sunt mai responsabili, mai senini, mai împliniți. Observăm că atunci când procedăm așa, ne placem pe noi mai mult. Asta ne inspiră și ne sprijină să mergem mai departe, să facem tot ceea ce ne dorim. Devenim mult mai încrezători în potențialul nostru și a celor din jur. Respectul de sine crește. Ne simțim mai puternici, mai plini de resurse. Devine mult mai ușor să ne confruntăm cu emoțiile copleșitoare și cu provocările vieții. Indiferent cine ești, ce trecut ai avut, ce cred alții despre tine, în personalitatea ta stă un potențial care poate fi materializat în lucruri fantastice. Pentru trup și pentru suflet.

În acest workshop vei beneficia de două canale de îndrumare: cel spiritual, psihologic, de care se va ocupa Bianca, și cel fizic, însă cu motivație intrinsecă, legat de ramura psihonutriției, de “mâncarea pentru creier,” de care se va ocupa Patricia.

Trainerii workshopului:

Cei doi specialiști vor fi alături de tine pentru a te ajuta să dezvolți încrederea de care ai nevoie pentru a ajunge în armonie cu tine pe plan fizic, mental, emoțional și spiritual.

Untitled-1-02

Patricia Rusu – Nutriționist medicina complementară și alternativă, TV host “Gustul sănătății”, Președinte Asociația Healthy You România.

Dincolo de specializarea în zona de nutriție complementară, Patricia Rusu este omul motivat intrinsec de toate secretele ascunse în lumea naturală, atât de verde și sănătoasă. Pasiunea pentru nutriția regenerativă și gătitul în concordanță cu ceea ce ne oferă natura este dublat în zona profesională de dorința de a ajuta cât mai multe persoane să descopere un echilibru armonios între trup, minte și suflet. Și exact asta face prin proiectele sale TV, prin muncă 1-1 cu oamenii, prin workshop-uri și cursurile de gătit, prin ceea ce face în cadrul Asociației Healthy You.

Untitled-1-01-01

Bianca Brighilă – Expert în Fericire, Nutriționist Holistic, Autor, Coach, Trainer

Bianca este un suflet care adoră să ierte și să iubească. Profesional vorbind, este Expert în Fericire, Nutritionist Holistic, Autor, Coach, Trainer. Consideră că misiunea ei este să îi îndrume pe oameni să-și iubească corpul fizic, mental, emoțional și spiritual, astfel încât să poată răspunde cu iubire la nevoile acestuia. Iar cei care i-au urmat sfaturile și-au văzut viața transformată în bine!

“Ai grijă de corpul tău, căci va fi singura casa în care va trebui sa trăiești.” Jim Rohn

Unde are loc evenimentul ➡ Kupaj Restaurant (Cluj-Napoca, Sindicatelor nr. 4)

Cum va decurge ziua?
09:00 – 09:30 – Înregistrare participanți & Welcome Coffee
09:30 – 09:40 – Opening remarks
09:40 – 10:40 – Workshops Patricia Rusu & Bianca Brighilă
10:40 – 11:40 – Brunch & Networking
11:40 – Closing Remarks

Înscrie-te aici: http://bit.ly/faechipacucorpultau

Contribuția ta este de 45 lei (TVA inclus) și cuprinde: accesul la workshop, brunch, apa & cafea, networking. Locurile sunt limitate. Plata se face conform facturii primite pe mail după înregistrare.