3 idei de cadouri pe care le poți face înainte de Crăciun

Sărbătorile de iarnă reprezintă perioada din an în care ne gândim cu mai mare atenție la familie și la cei dragi. De cele mai multe ori, gândurile îndreptate spre ei vin însoțite de cadouri pe care le alegem cu grijă în fiecare an. Te-ai gândit însă cum ar fi ca darul tău să ajungă la cei dragi puțin mai repede și să vină și ca un ajutor în pregătirile de Crăciun?

Iată 3 recomandări de cadouri ce vor fi foarte bine primite în orice casă înainte de sărbători.

imagine 1

Împodobirea casei de Crăciun este obligatorie dacă vrem să creăm o atmosferă cu adevărat de sărbătoare. Dacă știi că cineva drag nu și-a decorat încă locuința, fă-i o surpriză și trimite-i o coroniță de ușă realizată din brad natural și accesorizată cu decorațiuni specifice. Indicat ar fi să trimiți un astfel de cadou cu câteva zile înainte de Crăciun.

Pe lângă faptul că fiecare casă a cărei ușă este decorată de sărbătoare devine mai primitoare, coronița este și un simbol al perfecțiunii, al continuității și al echilibrului, fiind un element ce atrage energii pozitive.

Coșuri cu bunătăți de Crăciun

Tradiția românească spune că masa trebuie să fie îmbelșugată în zilele de sărbătoare. Ținând cont de acest lucru, le poți trimite celor dragi un coș plin cu bunătăți. Fie că alegi produse tradiționale românești, fie că optezi pentru produse mai sofisticate sau pentru un coș cu fructe sănătoase, un astfel de cadou este binevenit în orice casă.

Acest tip de cadou gustos este tot mai căutat în rândul românilor și, cu siguranță, va completa cum nu se poate mai bine masa de sărbători a celor dragi.

Buchete festive de flori

Pe lângă bunătăți, nici florile nu pot lipsi de pe masă într-o zi de sărbătoare. Un buchet de flori sau un aranjament floral este un cadou potrivit pentru orice perioadă a anului, nu doar pentru sărbători.  Ba chiar se spune că dacă oferi un cadou unei doamnei, este politicos să fie însoțit și de un buchet de flori, indiferent de ocazie.

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, alege un buchet de flori accesorizat cu decorațiuni cum sunt globurile, brăduții, steluțele, conurile de brad sau cu accesorii potrivite sezonului rece: scorțișoară, fulgi, felii de portocale. Și aranjamentele pentru masă realizate din crenguțe de brad sunt o opțiune de luat în considerare atunci când faci un cadou.

Chiar dacă nu reușești să te întâlnești cu toți cei la care ții, nu renunța la ideea de a-i surprinde cu un cadou. Cel mai ușor mod prin care poți face acest lucru este să comanzi cadouri online. Vor ajunge la cei dragi chiar și atunci când tu nu o poți face. Indiferent de cadoul ales sau de modul în care îl dăruiești, important este să îi faci pe cei dragi să te simtă aproape.

Sursa fotografii: pixabay.commagnolia.ro