4 fashion tips pentru alegerea celei mai bune geci potrivite formei corpului tău

Primăvara încă nu și-a făcut simțită prezența, asa că ne găsim în căutarea acelei piese vestimentare esențiale care să ne ofere căldura necesară, fără a ne compromite stilul. Noi credem că frumusețea și funcționalitatea pot merge mână în mână, iar o geacă potrivită poate să fie exemplul perfect al acestei armonii.

Nu este vorba doar de a alege orice geacă sau jacheta, ci de a găsi acea piesă specială care se potrivește perfect cu forma corpului tău, reflectându-ți personalitatea și stilul individual. Fie că preferi un look sportiv, casual sau unul sofisticat, fiecare siluetă merită o haina care să-i complimenteze forma și să-i scoată în evidență caracterul.

Indiferent că ai o formă de măr, pară, clepsidră sau dreptunghi, este esențial să cunoști ce te avantajează. Gecile pot fi atât de variate și versatile, încât este ușor să găsești stilul perfect pentru tine.

4 tipuri de geci în funcție de forma corpului:

– Pentru Corpul în Formă de Măr:

Alege geci de puf cu tăieturi care se îngustează la talie și se extind ușor spre bază. Un guler mai mare poate echilibra proporțiile.

– Pentru Corpul în Formă de Pară:

Gecile de puf cu detalii sau volume la nivelul umerilor sunt ideale pentru tine. Alege un model care se termină chiar deasupra șoldurilor pentru a adăuga echilibru.

– Pentru Silueta Clepsidră:

Gecile de puf cu o centură sau o tăietură care accentuează talia sunt perfecte pentru tine. Astfel, îți poți pune în valoare formele naturale.

– Pentru Corpul Dreptunghiular:

Optează pentru geci de puf cu detalii interesante, cum ar fi buzunare evidențiate sau un design asimetric, pentru a adăuga dimensiune siluetei tale.


Te invităm să descoperi mai multe geci Tommy Hilfiger pe Modivo.ro.

Și pentru că stilul nu se oprește la geci mai călduroase sau mai versatile, vă invităm să descoperiți câteva modele de rochii si salopete care ne-au atras atenția în ultima perioadă. Am ales 4 tipuri de rochii negre pe care le vedem potrivite pentru aceasta perioadă:

Rochii cu mânecă lungă:

Rochii scurte:

Rochie pe umăr:

Atașament:
MOVIDO GECI THE WOMAN TOMMY HILFIGER1.png

Salopetă:

Mai multă inspirație găsești pe https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/rochii-si-salopete/marca:karl_lagerfeld.

Sperăm că te simți inspirată și pregătită să întâmpini zilele reci de iarnă cu încredere și eleganță. Alegerea gecii perfecte pentru forma corpului tău nu este doar o decizie practică, ci și o oportunitate de a-ți exprima stilul unic, indiferent de temperaturile de afară. În același timp, piesele selectate de la Karl Lagerfeld îți oferă șansa de a adăuga un strop de rafinament și sofisticare garderobei tale de iarnă.

Amintim că fiecare femeie este unică și frumoasă în felul ei, iar hainele pe care le alege să le poarte ar trebui să reflecte această unicitate și să-i amplifice încrederea în sine. 

Îndrăznește să fii tu însăți, să te joci cu piesele vestimentare și să faci alegeri care te reprezintă. Fie că alegi o geacă de puf confortabilă și caldă sau o rochie elegantă de seară, fiecare piesă ar trebui să-ți aducă bucurie și să te facă să te simți specială.