„ANDOR”, un serial desprins din „Star Wars”, are premiera la Disney+

Serialul ANDOR, desprins din Universul „Star Wars”, are premiera în exclusivitate pe platforma de streaming Disney+, pe 21 septembrie, când vor fi lansate primele 3 episoade din primul sezon. „Andor” este un thriller de spionaj produs de Lucasfilm, în care acțiunea are loc cu cinci ani înainte de evenimentele din „Rogue One: O poveste Star Wars”. 
Era din „Andor” este plină de pericole, dezamăgiri și intrigi, iar Cassian va porni pe drumul care este destinat să-l transforme într-un erou rebel.

„Andor” prezintă „Star Wars” dintr-o perspectivă diferită, concentrându-se asupra oamenilor obișnuiți ale căror vieți sunt afectate de Imperiu. Deciziile pe care le iau au consecințe reale, iar miza pentru ei – și pentru galaxie – nu ar putea fi mai mare.

Evenimentul de lansare organizat de catre Disney, a avut loc 15 septembrie in Los Angeles si a reunit intregul cast.

Andor se anunta un serial pe placul fanilor Star Wars, primind deja laude si review-uri pozitive de la criticii care au avut acces in premiera la primele 3 episoade.

Serialul îi are în distribuție pe Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Forest Whitaker, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw și Faye Marsay.

Diego Luna, actorul care interpreteaza personajul principal este cunoscut publicului roman pentru aparitia in serialul Narcos dar si alte filme de succes.

ANDOR este un serial de acțiune, aventură și suspans filmat într-un peisaj cinematografic. Primele trei episoade din primul sezon au premiera exclusiv pe Disney+ pe 21 septembrie.


Official Trailer – Andor on Disney Video

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Credit foto: © 2022 Disney și entitățile afiliate