Antoneta Galeș

Antoneta Galeș este Modertor în cadrul The Woman și deține o experiență îndelungată în dezvoltarea oamenilor, care a început în urmă cu 20 de ani în recrutare și training și a continuat cu activitatea de consultanță în cadrul unui proiect al Băncii Mondiale, de modernizare a serviciilor de ocupare din România.

A fost Directorul de Resurse Umane și apoi director de comunicare și dezvoltare organizațională, în perioada 2000-2018, într-o companie interanțională de retail. Din 2014 a fondat Sonas, companie care are ca misiune creșterea capacității oamenilor de a fi mai fericiți.

Studiul comportamentelor și al motivației – Antoneta este art-terapeut Phronetik® și Solution-focused Coach – aduce plus-valoare coachingului executiv pe care îl oferă.
În calitate trainer, coach și consultant, toate acțiunile sale sunt îndreptate către crearea unui mediu care să pună în valoare calitățile și punctele tari ale fiecărui om. Consideră că pasiunea pentru oameni a făcut-o să își dezvolte talentul pe care îl are, respectiv acela de a insufla celorlalți curajul de a deveni cea mai bună variantă a lor.