Antonia, primul single al anului 2024

2024 doar ce a început, iar ANTONIA aduce atmosfera și buna dispoziție cu cel mai nou hit al ei, “Hasta Luego”. Piesa a fost scrisă de Luisa Ionela Luca (Minelli), Sophie Simmons, Petre Octavian Ioachim (Achi) și produsă de Petre Octavian Ioachim (Achi).

ANTONIA a lansat astăzi videoclipul oficial al piesei. Materialul a fost filmat la Teatrul Metropolis. Magicianul Verdini a participat la acest videoclip în calitate de personaj. Videoclipul a fost produs de Loops Production, regizat de Ioana Stan și filmat de David Mogan.

„Așa cum am promis, anul acesta voi lansa foarte multă muzică, așa că iată că începem: <<Hasta Luego>> s-a lansat! Enjoy!”, a declarat ANTONIA.

După succesul single-ului “Ping Pong”, care a luat cu asalt topurile radio din România, ANTONIA a lansat piesa în colaborare cu Rafa Pabön, un artist urban din Puerto Rico. “Ping Pong” a fost compusă de Jihad Rahmouni, Haris Alagic, Cristian Tarcea și Gamuel Sori și produsă de Cristian Tarcea, Loredana Aniculaesei. În 2023, Antonia a lansat single-urile “Moonlight” cu KiDi, “Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și “Dududum” cu Florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și “Late Night Feelings”. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale filmului Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea. Sfârșitul anului 2023 a adus „Iubirea mea e cu tupeu”, o melodie în limba română care a crescut rapid pe TikTok.