Aplicațiile de mobil care îți fac viața mai ușoară

Smartphone-urile sunt o necesitate pentru noi toți. Dincolo de aplicațiile pe care le folosești zilnic pentru a interacționa în social media, există altele care îți pot face viața mai ușoară sau care te pot ajuta în dezvoltarea personală, îmbunătățindu-ți cunoștințele.

Evernote

2000px-Evernote.svg

Dacă vrei să fii cât mai organizată, Evernote este aplicația pe care trebuie să o instalezi în telefonul tău. Îți vei putea organiza notițele, listele, chiar și fotografiile. Aplicația oferă și o platformă care permite sincronizarea cu toate tipurile de dipozitive. Evernote joacă practic rolul unui asistent personal.

5k Run

5K run

Sportul este cea mai benefică activitate pentru corpul nostru, așadar dacă îți place să te antrenezi și să alegi din zeci de sporturi sau, deopotrivă, dacă faci sport din necesitatea de a te  menține în formă, 5k Run îți pune la dispoziție o mulțime de planuri de antrenament. Mai mult, aplicația oferă și funcția de GPS, monitorizează ritmul cardiac și îți oferă și o funcție de playlist ca să poți asculta muzica preferată în timp ce te antrenezi. Așa îmbini utilul cu plăcutul!

Pose 

Pose

Aplicaţia Pose combină ideile Pinterest, Instagram și domeniul modei, într-un mod foarte atractiv pentru sexul frumos. Funcționează ca o aplicaţie de photo-sharing, care inițial îți testează  preferinţele, iar apoi te îndrumă către pagini care vând articole de îmbrăcăminte. Colecţiile formate pe sistemul de wishlist sunt memorate şi aplicaţia îţi dă constant cele mai noi apariţii care urmează liniile stilului tău.

50 languages

Happy handsome man with beard holding many flags

Dacă ai vrut de ceva vreme să înveți o limbă străină însă programul aglomerat nu ți-a permis să dai o fugă la librărie pentru a cumpăra materiale auxiliare sau să începi cursuri private, aplicația 50 languages este profesorul care te ajută oricând ai puțin timp liber. Poți învăța 40 de limbi străine, având peste o sută de lecții în care ești învățat cum să comunici în situații-cheie (solicitare de informații la gară, în magazine etc).

By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României. 

Surse foto: www.freepik.com