Bianca Pop, BP Serum România: “Secretul tinereții este încrederea în noi însene!”

#ourchoice: Pe Bianca am cunoscut-o în cadrul Conferinței The Woman, unde am avut ocazia să testăm produsele despre care vorbește de fiecare dată cu bucurie și ochi zâmbitori. Este unicul distribuitor al produselor BP Serum în România, s-a ambiționat să creadă în pasiunea ei pentru cercetare și crede că frumusețea nu se menține cu vreun elixir secret, ci cu încredere în forțele proprii și cu dorința de a îmbătrâni frumos. Am povestit mai multe despre produse și concept într-un intr-un interviu acordat redacției The Woman. Read all about it!

1. Este bine cunoscut faptul că piața oferă foarte multe opțiuni în materie de produse de îngrijire. Prin ce se diferențiază cosmeceuticele enzimatice PBSerum?

Da, asa este, pe piața din România regăsim o multitudine de produse cosmetice. Gama PBSerum se diferențiază prin ingredientele sale active unice, enzimele patentate, precum și prin formatul lor liofilizat care ne permite să renunțăm complet la conservanti și care ne asigură totodată o moleculă foarte mică. Toate produsele sunt realizate la cele mai inalte standarde farmaceutice, sunt supuse unor studii clinice și de eficacitate foarte riguroase.

2. De lungul anilor te-ai reinventat constant, de la inginer, la evaluator, referent, trainer, dar n-ai renunțat niciodată la pasiunea ta pentru proiectele de cercetare. Cum a început business-ul PBSerum?

Povestea PBserum a inceput deoarece mi-am dorit ca și femeile din România să poată beneficia de aceste produse care își indeplinesc promisiunea. Poate regăsim anumite ingrediente din gama facială și în alte produse (e.g. Vitamina C, acid hialuronic), dar cu siguranță nu la o moleculă atât de mică și la o puritate atât de mare. Mai mult, gama corporală se detașează de ceea ce cunoaștem în materie de produse anti-celulitice. De la aplicarea topică, până la aplicarea cu ajutorul aparatelor, cosmeceuticele PBSerum tratează și cea mai încăpățânată celulită.

9

3. Povestește-ne puțin de ce ai ales să distribui o linie de produse care să îmbine domeniul cosmetic cu cel farmaceutic în România.

Nu stiu dacă am ales eu gama sau m-a ales ea pe mine. I-am cunoscut pe cei de la Proteos Biotech, producătorul gamei PB Serum, într-un proiect de cercetare. În acel proiect tematica era complet diferită de sfera cosmeticii, dar mi-a dat ocazia să le vizitez laboratoarele și să descopăr nivelul de profesionalism al echipei. Am aflat de produse întâmplător în cadrul unei conferințe și evident, fascinată de magia pe care o promiteau, le-am incercat. A fost dragoste la prima testare, dacă pot să spun așa. Știam bine că o iau de la zero, cu un brand no name la ora respectivă, dar atunci când crezi cu adevărat în produs și ai susținerea studiilor de eficacitate din spatele lor, lucrurile se așează până la urmă.

4. Cum funcționează produsele BP Serum și care este ingredientul minune care stă la baza acestora?

Produsele au un mecanism de acțiune specific în straturile profunde ale pielii noastre, deoarece ingredientele sunt doar enzime și vitamine pe care corpul nostru le cunoaste, astfel că luptăm cu armele proprii pielii pentru a combate diferitele probleme (celulita, flaciditate, riduri etc.).

Nu este un ingredient magic, ci patru enzime: Keratinaza, colagenaza, lipaza și hialuronidaza.

5. Cum s-a schimbat comportamentul de cumpărare al consumatorilor din momentul în care ai lansat business-ul până în prezent?

Noi credem cu tarie în importanta educației, și de aceea punem un accent deosebit pe perfecționare în toate seminariile noastre. Cred că asta a facut diferența. Evident, pe lângă calitatea produselor care ne ajută foarte mult. Cele două atuuri au făcut ca ai noștri clienți să înțeleagă diferența între PBSerum și alte produse și să vrea sa lucreze cu noi.

12

6. Pentru rezultate maxime, îngrijirea cu produsele BP Serum se poate realiza prin câteva vizite pe lună la salon. Cum poate fi continuată rutina de îngrijire și acasă?

Pentru îngrijirea acasă avem produse speciale de întreținere care pot fi achiziționate din saloanele partenere. Este foarte important ca așteptările clientului, nevoile lui, să fie analizate împreuna cu un specialist, pentru ca produsul de întreținere să fie cel potrivit, cel care va potența tratamentul efectuat la salon.

7. Ce înseamnă pentru tine succes în antreprenoriat?
Succesul îl măsor în zâmbete, în cuvinte de laudă la adresa produselor noastre și în mesaje de mulțumire transmise de către clienții noștri. Așa știu ca suntem pe drumul cel bun, că am facut alegerea corecta.

8. Care a fost cea mai mare provocare ca antreprenor? Dar cea mai mare satisfacție?
Cea mai mare provocare a fost momentul în care am avut o pauză în activitate pe partea de cercetare, și a trebuit să găsesc o altă sursă de venit în firmă care să să ne permită să continuăm. O provocare care s-a transformat mai apoi în cea mai mare satisfacție – a fost momentul când a început povestea PBSerum România, semnarea contractului de distribuție exclusivă pe piața din România.

9. Dincolo de grija pe care o purtăm pielii noastre – cred că toate femeile și-ar dori să știe – care este secretul tinereții?

Nu cred că există un secret al tinereții. Secretul este încrederea în noi însene. Nu există un produs magic care să ne asigure tinerețea fără bătrânețe, dar putem beneficia de produse cu ajutorul cărora să îmbătrânim frumos, să ne păstrăm individualitatea. Acesta este și motto-ul brandului – Crede în tine! #believeinyourself