BOOKR – tot ceea ce ai nevoie, într-o singură aplicație de booking, atât din perspectiva unui utilizator, cât și a unui business owner.

 

Cum a luat naștere BOOKR?

 

BOOKR a luat naștere ca o necesitate pentru piața locală sau, cel puțin, așa vedeau fondatorii lucrurile la momentul în care a început procesul de implementare.

Necesitatea o reprezenta o aplicație de booking pentru servicii care să livreze mai mult decat un simplu sistem de rezervări, să fie un soft complex, care să ajute proprietrii businessurilor în adevăratul sens al cuvântului.

„Încet, la câteva luni de la lansare și mult feedback venit de la oameni care foloseau aplicația noastră, ne-am dat seama ca BOOKR se transformă dintr-o aplicație “nice to have”, în “must have” sau „first app in the morning”. ” a declarat Flavius Fulea, CO-Fondator & CEO BOOKR

 

De ce BOOKR?

 

BOOKR este aplicația online care te ajută să te programezi simplu, rapid și eficient la Saloane de Înfrumusețare și Cabinete Medicale, cu doar câteva click-uri. Este super user friendly și mereu la dispoziția consumatorilor

Mai mult, BOOKR este asistentul digital, ideal, pentru toți deținătorii de Business-uri din domeniul Serviciilor de Înfrumusețare și din domeniul Serviciilor Medicale.

Aplicații de booking sunt foarte multe, atât la nivel național cât și la nivel internațional.

Diferența pe care o face BOOKR în piață este această centralizare a businessurilor din domeniul serviciilor precum Beauty și Medical, într-o singură aplicație. De asemenea, dorința de a eficientiza timpul, cea mai importantă resursa a omului, este focusul nostru principal. 

BOOKR X THE WOMAN 2022 (1)

 

Public

 

BOOKR este aplicația dedicată atât utilizatorilor care doresc să își simplifice procesul de programare la un salon de înfrumusețare sau la un cabinet medical, cât și business ownerilor din aceleași domenii, care doresc să își gestioneze și să își dezvolte afacerea mult mai ușor și mult mai eficient. 

În momentul de față, aproximativ 20.000 oameni folosesc aplicația BOOKR, aceștia „producând” în jur de 8.000 de programări lunar, cu o rata de creștere de aprox 15% față de luna precedentă. 

 

Avantaje

 

Atât pentru useri, cât și pentru proprietarii de businessuri, cel mai important avantaj este TIMPUL.

Cu ajutorul aplicației BOOKR nu mai pierzi timpul cu programări telefonice, agende și plannere. Ai acces la agenda ta digitală, oricând. Poți vedea cu ușurință când este disponibil un loc la salonul sau cabinetul dorit, alegi intervalul orar în care dorești să ajungi, and you are all set! 

În plus, ai remindere automate pentru ca nimeni, să nu mai uite de programări. 

Mai mult, platforma destinată antreprenorilor te ajută să îți gestionezi afacerea, programările, clienții, angajații și să ai predictibilitate în evoluția vânzărilor cu ajutorul rapoartelor și a indicatorilor de performanță, toate acestea pentru a te sprijini și a te ghida în buna dezvoltare a businessului tău.  

Pe scurt, tot ceea ce ai nevoie, într-un singur loc, atât din perspectiva unui utilizator cât și a unui business owner. 

BOOKR X THE WOMAN 2022 (5)

 

Utilizare

 

Aplicația este disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru utilizatorii de IOS și o puteți găsi cu ușurință în Google Play și App store. 

Este super ușor de folosit, având o interfață super user friendly. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația, să alegeți modul în care doriți să utilizați aplicația, User sau Business Owner, să completați profilul cu toate datele necesare and… that’s it! 

În momentul de față, aproximativ 20.000 oameni folosesc aplicația BOOKR, aceștia „producând” în jur de 8.000 de programări lunar, cu o rata de creștere de aprox 15% față de luna precedentă. 

BOOKR X THE WOMAN 2022 (3)

 

„Legat de așteptările de viitor, putem spune că, anul acesta ne pregătim pentru internaționalizare în zona de vest a Europei și ne dorim să generăm cât mai mult business pentru partenerii care aleg să folosească aplicația BOOKR. ”, a adăugat Flavius Fulea, CO-Founder & CEO BOOKR.

BOOKR X THE WOMAN 2022 (1)

Mai multe detalii pe https://bookr.ro/.