Brindusa Moldovan

Cred că expresia „corporatist în timpul zilei și content writer după orele de program” mi se potrivește cel mai bine în momentul de față. În prezent, sunt angajată la MHP – A Porsche Company ca si Junior Consultant unde am ocazia sa lucrez cu diferite tehnologii precum SAP, SQL sau Cognos.

Domeniul IT a fost următorul pas în evoluția mea profesională, deoarece în primii ani după facultate am lucrat in departamentul de HR al unei firme multinaționale, iar acolo am putut să învăț modulul de SAP HR, Case Management Tool, Excel la un nivel mai avansat și ce anume înseamnă reporting, analyzing data și cum se pot folosi aceste rapoarte pentru a identifica anumite tendințe sau a prezice evoluția unui department dintr-o companie.

Absolvind o facultate și un master în domeniul Comunicării și al Relațiilor Publice am încercat să rămând atât cât mi-a permis timpul conectată cu acest domeniu. De 6 ani fac parte din echipa de organizare a unui târg apicol la Sighișoara, astfel că am trecut prin toate etapele de event planning datorită acestui eveniment.

Am început cu identificarea producătorilor și contactarea lor pentru a participa la eveniment, redactarea de communicate de presă, uneori postări pe social media, plus anumite lucruri ce țin de logistica unui eveniment în zilele târgului. În prezent, încerc să descopăr cât mai multe oportunități ca și content writer și pot spune că sunt în cautare de noi colabărări și deschisă la noi sugestii sau oportunități.