Cadouri pentru cei dragi și pentru căminul tău, de Paște

Paștele se apropie cu pași repezi, iar pe lângă nelipsitele obiceiuri și tradiții, un rol important îl are ambianța căminului. La echilibrul casei noastre în prag de sărbătoare contribuie și decorațiunile specifice: ouă colorate, iepurași, coșulețe, lumânări parfumate sau articole de ceramică menite să ne înfrumusețeze locuințele și să transmită bucurie.

29513057_2128670290696217_808684908731039325_n

Cu această ocazie, fiecare articol Ambiance Deco vine să ne întâmpine cu câte o poveste,  pe toți cei care le trecem pragul zi de zi.

Masa pe Paște

Pentru că este o sărbătoare cu o semnificație aparte, alegem să o petrecem în familie, alături de cei dragi. În acest sens, o importanță deosebită o are masa de Paște. Ambiance Deco oferă o gamă largă de articole: fețe de masă, solnițe, căni, lumânări parfumate sau coșulețe pentru ouăle vopsite. Toate acestea, pentru a completa bucatele pregătite cu grijă de către gazdele iscusite.

29571188_2127972240766022_6736331431544977718_n

Cadouri pentru cei dragi

Dar să nu uităm nici de cadourile de Paște, cu care îi surprindem pe cei dragi. O variantă ar fi stauetele din alabastru, atent lucrate, accesorii delicate pentru dormitor, sufragerie sau chiar pentru birou. De asemenea, statuetele Sagrado, specifice Italiei oferă o alură romantică locuinței.

Alte articole speciale sunt cele vintage, care aduc un aer boem oricărui cămin: rame foto, cutii pentru bijuterii, oglinzi sau ceasuri. O altă opțiune, când ne gândim la cadouri pentru cei dragi, sunt articolele de la Carmani, pe care sunt reprezentate picturi celebre.

DSC_0240

De asemenea, brandul franțuzesc Mathilde M ne oferă parfumuri ambientale și pentru lenjerie, articole de baie sau umbrele, articole cu detalii chic, feminine și nu numai, deoarece la Ambiance Deco găsim și cadouri pentru bărbați, potrivite pentru birou sau pentru casă: seturi de scris, ceasuri, minibaruri sau cutii pentru ceasuri de mână.

Primăvara, anotimpul schimbării

Primăvara reprezintă un nou început, un moment al schimbării, motiv pentru care te invităm să dai un suflu nou căminului tău în acest început de an, cu noi articole de mobilier. Fie că este vorba despre masă pentru bucătărie, fie o piesă de mobilier pentru dormitor sau living, poți alege dintre console, mese de toaletă, comode, fotolii sau taburete. Sigur vei găsi ceva potrivit care să ofere stil casei tale.

„Ambiance Deco vă urează Sărbători fericite, liniștite și colorate și nu uitați să oferiți bucurii celor dragi!”

By Bianca Pop, Ambiance Deco

Surse foto: arhivă personală Bianca Pop, ambiancedeco.ro