Când artele se întâlnesc: moment surpriză live la Art Safari

YUKA și Zodier au adus „La Sacou” la Palatul Dacia-România. Recent, vizitatori ai Night Tour-urilor marca Art Safari au avut parte și de un moment surpriză live, acustic, realizat de cei doi artiști. Piesa „La Sacou” i-a surprins pe iubitorii de artă, reprezentând „ultimul exponat” al turului.

Nu e doar un sacou, e dragostea mea…

YUKA și Zodier sunt doi tineri artiști plini de potențial, interpreți și songwriteri. Prima lor colaborare, piesa „La Sacou”, este încă de la lansare în continuă ascensiune. O celebrare a dragostei și a iubirii pure, piesa nu putea avea un cadru mai bun decât Art Safari Love Edition.

Turul iubirii. YUKA și Zodier au fost vizitatori înrăiți ai acestei ediții, având oportunitatea să contureze un tur muzical pentru toți tinerii așteptați la Art Safari. Într-o expoziție goală, cei doi artiști au avut timp să exploreze toate operele.

În acest sezon, Art Safari prezintă expoziția Love Stories, realizată în colaborare cu National Portrait Gallery, dar și lucrări ale maestrului român Constantin Artachino și artă supercontemporană românească, duelul nimfelor și zombilor în viziunea a doi artiști tineri, Ondine și Baraka, curatoriată de Ruth Hibbard de la Victoria & Albert Museum, Londra. Mai mult decât atât, celebra sculptură „Sărutul” (1907) de Constantin Brâncuși (1876-1957), prima din ciclul Săruturilor.