Cat de importanta este siguranta auto a micutului tau? Ghidul Sigurantei Micutului de la A la Z

Siguranta micutilor pasageri este o preocupare importanta pentru parinti si in ultimii ani a devenit preocupare reala si pentru organismele internationale si nationale, fiecare din acestea punandu-si la dispozitie toata priceperea in vederea realizarii de schimbari benefice in privinta transportului cu masina a celor mici. 

 

Din dorinta de a le oferi micutilor cele mai potrivite conditii de transport, magazinul Petit Bebe a devenit partener al Academiei Sigurantei Auto, fiind Centru Acreditat de Instalare Gratuita a scaunelor Nuna si Joie.

 

Prin intermediul serviciului de instalare gratuita, toti cei care au achizitionat un scaun auto Joie sau Nuna beneficiaza de instalare gratuita, indiferent de unde a fost achizitionat scaunul auto.

 

Cat de important este sa aveti un scaun auto testat? 

 

Este extrem de important, deoarece un scaun auto testat poate salva vieti. Indicat este sa optati pentru un model de scaun auto relativ recent, care sa fie cat mai performant si mai bine proiectat pentru toate nevoile copilului, dar si ale voastre. 

 

Academia Sigurantei Auto vine in ajutorul parintilor si cu cel mai recent produs, gandit impreuna cu specialistii certificati IOSH, din cadrul Centrului Acreditat Petit Bebe: Ghidul Sigurantei Micutului de la A la Z – Tot ce trebuie sa stii despre siguranta micutului tau in masina:

ghid ASA

 

Gratie acestui ghid, parintii vor putea afla informatii corecte si complete despre ce inseamna siguranta auto a micutului si cat de important este ca la fiecare drum, indiferent de lungimea calatorie, fiecare pasager sa se simta in siguranta. 

 

Academia Sigurantei Auto este o comunitate formata din parinti, experti, specialisti si medici. Impreuna, prin eforturi si demersuri comune, aceasta isi propune sa faca diferenta in ceea ce priveste transportarea in siguranta a micutilor. Misiunea Academiei Sigurantei Auto este de a informa, preveni, a oferi suport, grija si iubire famiilor si implicit copiilor.