Ce are în comun începutul de an școlar cu o asigurare de viață?

Peste 3 milioane de copii din România încep școala în această săptămână, conform celor mai recente date publicate de Ministerul Educației. Asta înseamnă că aproape 3 milioane de suflete trăiesc în această perioadă bucuria revederii sau emoția unui nou început.

Însă ce legătură are începutul de an școlar cu o asigurare de viață? Ambele constituie fundația pentru viitor mai bun. Dacă școala este modul în care cei mici pun primele cărămizi la educația lor și fac astfel primii pași în construirea viitorului lor, o asigurare de viață este primul pas prin care părinții pot planifica, proteja și susține acest viitor.

Știm, momentan e gălăgie în casă, abia s-a terminat vacanța de vară și diminețile sunt din nou agitate cu pregătirile pentru mersul la grădiniță sau școală. Pare că așa va fi mulți ani de-acum încolo, însă timpul trece repede și, într-o clipă, te trezești că cel mic a crescut, începe facultatea, are primul job, își găsește jumătatea și se mută la casa lui.

 

Școală + asigurare = o poveste cu viitor fericit

Acum, când copiii sunt mici, e poate momentul cel mai potrivit să te gândești la un plan de siguranță prin care poți economisi disciplinat și poți să îi susții pentru un start cât mai bun în viață. Școala îi va forma și le va oferi cunoștințele cu ajutorul cărora vor fi mai aproape de obiectivele lor profesionale.

Tu poți să le mai oferi, pe lângă grija și dragostea pe care le-o porți, o sumă de bani cu care să pornească cu mai multă încredere la drumul lor în viața de adulți.  Poți face asta printr-o asigurare de viață cu economisire.

 

Cât poți economisi pentru studiile copilului?

Să luăm exemplul Ioanei, mama Anei, care a ales pachetul Premium al asigurării de viață cu economisire Aegon Fii Sigur. Pentru 200 de lei pe lună primă de asigurare, își protejează întreaga familie și, la maturitatea contractului, va primi garantat 66.482 de lei, sumă pe care intenționează să o direcționeze spre studiile Anei.

Folosește calculatorul Aegon online și află și tu cât poți economisi pentru viitorul copilului tău! 

Ghid GRATUIT de educație financiară

Iar pentru că educația financiară poate fi începută la orice vârstă și ajută la construirea unui viitor mai bun pentru generațiile care vin, Aegon a creat un ghid de educație financiară cu sfaturi practice care pot fi puse în aplicare chiar de azi.

Educația financiară poate fi și distractivă. Descarcă ghidul.