Ce se întâmplă la SEO Vibes on Tour 2023?

Alătură-te SEO Vibes on Tour în București în data de 29 martie 2023, vezi ce se întâmplă în această industrie și cum evenimentele SEO Vibes aduc la un loc cele mai interesante subiecte, know-how-ul internațional și comunitățile locale. Toate presărate cu distracție și o bună dispoziție. 

SEO Vibes on Tour este un eveniment dedicat tuturor celor pasionați de SEO care a pornit de la ideea de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și a afla despre noutăți din industrie, dar nu în ultimul rând scopul evenimentului este acela de a crea o comunitate SEO în mai multe țări, iar apoi reunirea într-o conferință internațională care va avea loc anul acesta în luna octombrie la Budapesta.

Prima ediție a SEO Vibes on Tour în România va avea loc la București, în data de 29 martie la un pas de inima Centrului Vechi la Hotel Marmorosch care se află în epicentrul vieții culturale locale.

În cadrul evenimentului organizatorii au invitat 3 experți la o discuție intensă despre SEO, tips and tricks și multe altele. 

Damian Salkowski – 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 𝐒𝐄𝐎 cu peste 15 ani de experiență. Conduce zilnic mai multe afaceri, printre care și 𝐒𝐞𝐧𝐮𝐭𝐨, o 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆ 𝐒𝐚𝐚𝐒 care are expertiză în 𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐦𝐨𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐮𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐒𝐄𝐎 și oferă modulul 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐒𝐮𝐢𝐭𝐞, care automatizează crearea de conținut în conformitate cu cerințele Google. Este 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫 𝐥𝐚 𝐳𝐞𝐜𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐞 și 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫 a mai multor cărți și articole din industrie.

Ovidiu Cristian-Bolocan  – 𝐇𝐞𝐚𝐝 𝐨𝐟 𝐒𝐄𝐎 & 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 @𝐋𝐢𝐦𝐢𝐭𝐥𝐞𝐬𝐬 𝐀𝐠𝐞𝐧𝐜𝐲. Gestionează în acest moment aproape 200 de proiecte SEO, majoritatea de E-commerce. În ultimii 7 ani, în calitate de Head of SEO, obiectivul său a fost să creeze un ecosistem SEO care să poată oferi cele mai bune rezultate SEO pentru clienții agenției. În acest moment, echipa sa (cu peste 100 de specialiști SEO, fiecare cu un micro-rol bine definit) livrează procese SEO cantitative și calitative clienților agenției.

Radu Mărcușu contribuie activ de 12 ani la dezvoltarea industriei de 𝐒𝐄𝐎 𝐬̦𝐢 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 atât în România cât și global prin Upswing – agentie SEO si Content Marketing , 𝐒𝐄𝐎𝐦𝐨𝐧𝐢𝐭𝐨𝐫 și 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐞𝐫𝐨.𝐢𝐨. De 6 ani este la conducerea Upswing, prima agenție mare din România dedicată optimizării pentru motoarele de căutare. De curând, din Upswing s-a desprins Contero.io, un tool care ajută echipele din agențiile de SEO, Content Marketing, publishing dar și brandurile să creeze conținut care rankează în primele poziții în Google.

 

De asemenea, în cadrul evenimentului vor exista mai multe surprize printre care și prezentarea în premieră a rezultatelor sondajului internațional despre SEO și content marketing.

La achiziționarea unui bilet ai acces gratuit timp de o lună la platforma de SEO-SENUTO. (Valoarea abonamentului Standard SENUTO fiind de 199 Lei+TVA) și un voucher în valoare de 100 Lei în platforma WhitePress®.

Bilet SEO Vibes- Cumpără acum! 

 

„Recent am realizat un sondaj privind situația femeilor care lucrează în SEO și ne-am bucurat să vedem că lucrurile merg pe o traiectorie bună. Suntem încântați să vedem că tot mai multe doamne vor participa la eveniment, și chiar dacă la SEO Vibes on Tour #1 nu am reușit să aducem un speaker feminim, sperăm că la ediția următoare să avem pe cineva.

Am pregătit acest eveniment cu entuziasm și oricât de puternice am fi fără o echipă care să lucreze eficient împreună nu putem atinge toate obiectivele inițiale la adevărata lor valoare. Sunt convinsă că munca noastră va avea rezultate și ne vom atinge obiectivele propuse pentru că am dat ce am avut mai bun pentru ca participanții să fie nu numai mulțumiți, dar și surprinși atât de organizare, dar și de surprizele pe care le-am pregătit.”  – Gaidoș Iulia-Estera, Marketing Manager White Press România 

Mai multe informații despre eveniment, agenda și speakerii sunt disponibile pe pagina evenimentului https://www.whitepress.com/ro/seo-vibes

Pentru a fi la curent cu noutățile despre SEO Vibes on Tour, abonați-vă la newsletter sau urmărește-i pe pagina de Facebook și LinkedIn