aBeauty Clinique – proceduri, echipă, perspective viitoare

aBeauty Clinique este o clinică premium de estetică facială și corporală dedicată serviciilor superioare. Brandul s-a existins la nivel național, în momentul de față lanțul de clinicii aflându-se în opt locații din țară.

Clinicile se ghidează după cultura serviciilor superioare și pun la dispoziția clienților aparatură high-end, personal medical specializat și protocoale stricte de lucru.

Cum s-ar descrie aBeauty Clinique? Cum a prins contur acest proiect ?

Brandul aBeauty Clinique ® a fost fondat în anul 2012 de către grupul de companii Agress Business aflat pe piața din România din 1997. Avem experiență în management și în cultura serviciilor superioare.

În 2012 piața de beauty se împărțea în două. Existau saloanele de colț de bloc cu servicii superficiale, fără rezultate și medicii chirurgi esteticieni foarte scumpi. Am decis să ne poziționăm premium în mijlocul nișei.

aBeauty1

Ce fel de servicii furnizează clinica? Efectuați doar proceduri non-invazive sau și proceduri invazive?

aBeauty Clinique datorită experienței de peste 9 ani și a echipei de medici, asistenți medicali, kinetoterapeuți și consilieri de estetică, oferă în toată rețeaua națională de clinici, procedee faciale, corporale, epilare definitivă laser, augumentare buze, injectări estetice riduri, tratare vase capilare dilatate (sparte), servicii dermatologie și produse tratament pentru acasă. De un an, oferim servicii  și pentru prevenția, tratarea alopeciei, depigmentării firelor de par și stimularea regenerării la nivelul scalpului.

Pentru a oferi rezultate și experiențe de calitate, aBeauty Clinique ține pasul cu tehnologia. Procedurile noastre sunt non-invazive și minim invazive cu rezultate sigure fară recuperare post-tratament.

aBeauty3

Cum ai descrie echipa aBeauty? Prin ce se remarcă aBeauty Clinique?

Noi suntem cea mai mare rețea de clinici de estetică non-invaziav și minim-invaziva din România, avem protocale unice de tratament, personalizate pentru nevoia fiecărui client și echipă de medici, terapeuti, asistenți medicali acreditați care oferă garanția calității în domeniu esteticii premium.

aBeauty2

Care sunt cele mai frecvente proceduri pe care pacienții vă solicită să le realizați în cadrul clinicii ?

Un avantaj de care clienții noștri dispun este diversitatea serviciilor din cadrul rețelei aBeauty Clinique. Clienții încep pe o anumită categorie de tratamente și datorită rezultatelor, siguranței primite și a programelor de fidelizare, „călatoria clientului” continuă… astfel, nu avem doar anumite categorii solicitate, cererea este egală pe toate procedurile.

Cum vezi aBeauty Clinique pe viitor?

Vom continua să livrăm servicii superioare, să ne dezvoltăm pe toate planurile, atât intrinsec cât și prin expansiune internațională. Având în vedere dezvoltarea medicinei, esteticii și a biotehnologiei, domeniul în care activăm acum este un domeniu de viitor. Prin urmare, pasul firesc în viitorul mediu va fi să depășim granițele țării. Acesta este un mic pas către aBeauty Clinique International, însă este un pas concret.

Editor:

DIANA BOBOIA THE WOMAN EDITOR 2021-01