Cinci filme noi pe care nu trebuie să le ratezi toamna asta

Una dintre cele mai simple metode de relaxare este vizionarea unui film. Iar toamna asta, cinema-urile au o ofertă de filme care fie te vor ține cu sufletul la gură, fie te vor face să râzi cu poftă. Așadar, dacă nu știi ce să faci într-o seară de toamnă, poți intra la cinematograf. Vei reuși să te deconectezi pentru câteva ore și de ce nu, să te vezi și cu prietenii cu care ai tot programat (și ulterior amânat) o întâlnire la cafea.

,,Atomic blonde: Agenta sub acoperire” este un film de acțiune ce o aduce pe Charlize Theron într-o misiune de siguranță națională. Este trimisă la Berlin pentru a-și etala toate calitățile de spion, dar și cele de femeie apelând la senzualitate (sau brutalitate) pentru a supraviețui și pentru a rezolva misiunea.

Atomic Blonde

O comedie savuroasă despre patru mame-eroine, exemplu pentru cei din jur, dar care se dezlănțuie pentru o noapte este pelicula ,,Fun mom dinner”. S-au cunoscut la grădinița la care merg copiii lor, iar pentru o seară s-au decis că vor să uite de stresul zilnic și să se cunoască mai bine, la o cină. Deși începutul serii nu este unul promițător, pe parcurs, cu ajutorul unor încercări de karaoke și cu influența unui barman mai mult decât binevoitor, mamele au o noapte pe care nu o vor uita prea curând.

Fun mom dinner

Comedia ,,Girls Trip” te va binedispune timp de aproape două ore. Patru prietene vechi merg la un festival în New Orleans, însă deși se anunțau câteva zile pline de distracție, evenimentele duc la certuri și vor amenința să distrugă prietenia ce părea indestructibilă.

Girls-Trip

Filmele horror par a fi în trend toamna asta, fiind foarte bine primite în rândul pasionaților de film din România. Filmul ,,IT” bazat pe romanul omonim semnat de Stephen King, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Pelicula prezintă un grup de copii care, după ce întâlnesc un clovn pe nume Pennywise sunt forțați să uite de cele mai mari frici ale lor. Pennywise are o istorie cu acte de violență, veche de câteva secole.

IT

O altă producție din seria horror pe care nu ar trebui să o ratezi este ,,Annabelle 2.” Un creator de păpuși decide împreună cu soția sa ca după moartea tragică a fetiței lor să primească în casă o măicuță alături de mai mulți copii veniți de la un orfelinat. Toți devin însă țintele lui Annabelle, o păpușă posedată, confecționată cândva de bărbat.

Anabelle 2

By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României. 

 Surse foto: www.google.com