Clujul votează: ClujLife Awards 09!

Într-un domeniu dominat de bărbați, femeile pasionate de lumea cafelei țin frâiele uneia dintre cele mai de succes echipe locale de barista. Prietenii noștri de la Meron sunt nominalizați la categoria <<Cea mai apreciată cafenea>>. Pentru toate cafelele care te-au ținut în picioare cu agenda plină, go vote!

Într-un oraș atât de activ cum este Clujul, să-ți dorești schimbare este un act de curaj. Și totuși, exemplele se adună de la an la an, iar noi zâmbim mulțumiți de aportul pe care-l aducem și ne arătăm susținerea pentru cei ce fac lucrurile să se miște, în măsura în care ne stă în putere. De altfel, orașul este viu mulțumită comunității create-n jurul lui.

 

Iar dacă e ianuarie, este din nou acea perioadă a anului în care colegii noștri de breaslă de la ClujLife au strigat “start vot” la ClujLifeAwards 09! Ce-nseamnă asta? Că este ocazia ta să dai feedback. Către localuri, către manageri, către evenimente și organizatori de evenimente, către cei ce au gândit și definit viața culturală, artistică & ospitalieră a Clujului. Dacă ai mai votat, știi deja ce presupune asta.

clujlife awards
 

Dacă, însă, este prima oară când îți propui să dai glass vot opiniilor tale, uite aici tot ce trebuie să știi: acesta este  modul prin care publicul recunoaște munca organizatorilor de evenimente, managerilor și proprietarilor de localuri, marketerilor și specialiștilor în domeniul ospitalității din Cluj prin vot online, alegându-și preferații dintr-o serie de nominalizări împărțite în două categorii: localuri și evenimente. Votul se desfășoară între 7 ianuarie – 1 februarie 2019, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 2 februarie în cadrul ClujLife Community Conference. And there is more! În urma votului, intri automat în tragerea la sorți pentru un premiu care te va scoate din casă tot restul anului:

✓ 100 de curse #clevertaxi (100 vouchere a câte 15 RON fiecare – total 1500 RON)
✓ acces la cele mai tari festivaluri și petreceri din 2019: one day pass la Electric Castle, abonament dublu la Ghibstock, abonament la MOX, abonament la Smida Jazz Festival, full pass la Hi Fi Fi, summer pass la toate evenimentele Alandala din această vară, premiu special la Jazz in the Park, abonament la Mioritmic, 10 intrări la filmele din cadrul TIFF.

Vezi regulamentul complet și votează aici.

 

View this post on Instagram

A post shared by MERON | Specialty coffee (@meron.coffee) on