The Woman lansează oficial noua ediție în 21 martie 2018!

Conferința de Leadership Feminin The Woman, cea mai mare conferință de leadearship feminin din România anunță oficial deschiderea evenimentului în 21 martie 2018 la Cluj-Napoca cu peste 600 femei din mediul de business românesc prezente la eveniment.

De 7 ani, peste 6000 de femei din domenii de business diferite, femei întreprinzătoare cu stiluri de viață diferite, dar mai ales modele inspiraționale pentru cei din jurul lor participă anual la Cluj-Napoca în cadrul evenimentului de referință pentru femeile lider.

În cadrul edițiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Bîrlădeanu, Ana-Maria Brânză, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Măriuca Talpeș au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.

poza The Woman 2

The Woman: Cea mai bună versiune a ta!

Pentru această ediție, femeia The Woman este o versiune mai bună, mai puternică, într-o continuă dezvoltare. Tematica abordată anul acesta The Woman: Cea mai bună versiune a ta! pune accent pe femeia care are curajul de a fi propriul său model. De-a lungul anilor, societatea ne-a arătat că cel mai bun model pe care îl poți urma ești chiar tu, de aceea investind în propria persoană, investești în educația ta și în comunitatea în care activezi. The Woman nu este despre perfecțiune, ci despre procesul prin care fiecare persoană trece pentru a deveni cea mai bună versiune a sa.

În 21 martie, peste 20 de speakeri naționali și internaționali vor susține prezentări inedite și oferi experiențe memorabile. Scopul The Woman este să ajute comunități prin împărtășirea de cunoștințe, crearea de conexiuni și apartenența la o comunitate de femei puternice și informate.

poza The Woman 3 2017

Anul 2018 va fi anul în care sărbătorim femeia lider, femeia mamă, femeia antreprenor, femeia autentică. The Woman își va atinge potențialul maxim prin implicarea reală în societate la nivel național și de ce nu, internațional, deoarece avem toate pârghiile necesare să facem acest pas.”, declară Mădălina Hodorog, organizator The Woman.

Comunitatea The Woman

De-a lungul edițiilor, femeia The Woman a devenit din ce în ce mai încrezătoare, inspirând femeile de pretutindeni și dezvoltându-se constant alături de o comunitate puternică. Conferința a inclus prezentări, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman și a oferit oportunități de colaborare pentru participanții prezenți la eveniment.

Conferința The Woman promovează un proces educațional continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care îi aduce în spațiul public, fiind un punct de referință pentru femeile dornice de dezvoltare.

The Woman s-a dezvoltat an de an prin conferința The Woman, dar și prin revista digitală The Woman.ro ce cuprinde articole legate de educație, carieră, lifestyle sau fashion. Înscrierile pentru noua ediție a Conferinței The Woman au început pe site-ul oficial: http://www.thewoman.ro/conference.

The Trust Ticket

Ediția The Woman: Cea mai bună versiune a ta! se anunță a fi excepțională și plină de momente remarcabile, de aceea astăzi lansăm The trust ticket prin care îți punem la dispoziție un număr de 50 de bilete la un preț redus. Știi deja că va fi o ediție memorabilă, așa că nu mai sta pe gânduri!

Înscrierile au loc pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference

00